Menu

Wat kan ik als starter doen op de woningmarkt

Wat kan ik als starter doen op de woningmarkt

Wat kan ik als starter doen op de woningmarkt

Je moet als starter op de woningmarkt doen wat de verkoper zich wenst. Hoger bieden en zonder voorwaarden en eventueel met maximaal 4 personen. Alleen dan doen jullie als starter mee op de huizenmarkt.

Voorbeeld hoe je als starter moet bieden

Doe als starter altijd de taxatiewaarde opvragen. Lexwonen doet dit binnen 10 minuten. Een woninghypotheek mag nooit hoger zijn dan taxatierapport. Vaak is taxatie hoger dan de vraagprijs waardoor je hoger kan bieden en minder eigen geld nodig hebt. Alleen zo kan je als starter meedoen op de woningmarkt.

Alle starters hebben te weinig inkomen dus koop met meerderen

Als starters hebben jullie vaak te weinig inkomen . U kan een huis kopen met familie, vrienden of met bekenden tot 4 starters. Hypotheek met 4 personen is maximaal lenen en het enige wat je als starter kan doen als het inkomen te laag is.

Als starter kopen zonder voorwaarden met garantie

Het bieden zonder ontbindende voorwaarden ,aar wel verzekerd. Risico leggen wij neer bij onze verzekeraar. Alleen zo kunnen jullie als starters op de huizenmarkt meedoen met het bieden en maak je ook nog eens meer kans op de woning.

Starters op de woningmarkt bel ons☎️

Starters doen jullie mee? Lexwonen doet op deze wijze meerdere aankopen en financieringen voor starters. Alleen zo doe je mee op de woningmarkt. Elk detail is belangrijk in het koopproces voor starters. Laat u één element achterwege of doet u een andere volgorde dan kan u het vergeten in de huidige woningmarkt voor starters. Bel ons 7 dagen per week.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button