Menu

Wat kost hypotheekadvies per uur

De kosten van een hypotheekadvies per uur bedragen € 175,- inclusief BTW en exclusief opstartkosten. Voor minder complexe hypotheken zoals starters is het mogelijk om per uur een hypotheeknota te maken. Wij werken landelijk.

Waaruit bestaan hypotheekadvieskosten per uur?

Wat kost hypotheekadvies per uur

Wat kost hypotheekadvies per uur

Kiest u voor hypotheekkosten per uur te gaan betalen dan bestaan de kosten minimaal uit:

  1. Berekenen toetsinkomen
  2. Check alle benodigde documenten
  3. Vergelijken banken
  4. Vergelijken Overlijdensrisicoverzekering
  5. Telefonische gesprekken klant/werkgever/geldverstrekker
  6. Hypotheekadvies en advies inkomensbescherming
  7. Klantprofiel maken
  8. Hypotheekaanvragen (HDN)en Overlijdensrisicoverzekering aanvragen(HDN)
  9. Aanvullende kosten mogelijk indien geen aansluiting bij geldverstrekker

Uiteraard zijn wij transparant en kan u een kijkje nemen hoe de status van de gerealiseerde minuten of uren zijn.

Wanneer betaal ik de hypotheekkosten die per uur gemaakt zijn?

U betaald wellicht om de dag , echter minimaal elke week een deel van de gemaakte hypotheekadvieskosten. Hypotheekadvies per uur is nog bijna niet te krijgen in Nederland. Lexwonen wil proberen om binnen 5 jaar ook voor de categorie complexe hypotheeksituaties een hypotheekadvies per uur te maken. Uurtje factuurtje dus.

Uurtje factuurtje hypotheekadvies

Wat kost hypotheekadvies per uur

Wat kost hypotheekadvies per uur

Complexe hypotheken zijn bijvoorbeeld samen met je ouders een huis kopen tot 4 personen. Deze hypotheken willen wij loskoppelen en voorlopig niet op basis van uurtje factuurtje doen.

Waarom doen jullie hypotheekadvieskosten per uur berekenen?

Er zijn klanten die hebben zich verdiept in de materie en die hebben al snel alle documenten op orde.  Soms is het taxatierapport al klaar en de koopakte getekend. Voor die mensen die zelf al veel voorwerk hebben gedaan is een hypotheekadvies per uur interessant.

Wij hebben liever 10 hypotheekklanten per week die actief meewerken dan 1 lakse hypotheekklant die het wel best vind en 20 keer zoveel betaald. Onze gedachte is dat een snel hypotheekakkoord, nadat wij samen aan hypotheekaanvraag hebben gewerkt, goede reviews en referenties opleveren als de prijs goed is. Win Win situatie bij Hypotheekadvies per uur betalen.

Actieve klanten belonen wij. Van passieve klanten nemen wij afscheid. Wat de hypotheekkosten per uur zijn van actieve klanten is makkelijker te zeggen dan van klanten die wij slecht kunnen bereiken of foutieve documenten aanleveren.

Opstartkosten € 95,-

U betaald eerst de inschrijvingskosten ( opstartkosten) van € 95,- alvorens wij aan het werk gaan met hypotheekadvies per uur. Deze kosten maken wij omdat we uw NAW gegevens gaan opzetten in de adviessoftware. Vervolgens gaan wij aan de slag met al uw documenten, onze adviezen en werkzaamheden. Tussendoor ontvangt u van ons de nota’s. Telkens nadat de nota van de hypotheekkosten zijn betaald gaan wij verder.

Hulp als erkend aankoopbemiddelaar

Lexwonen is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Wilt u hulp met de koopakte, aankoop en het bieden? U betaald hetzelfde tarief. De nota’s van aankoopbemiddeling zijn echter niet fiscaal aftrekbaar. De werkzaamheden voor hypotheekadvies en de aanvraag inclusief de werkzaamheden van de overlijdensrisicoverzekering kan u wel declareren als kosten. Wij leggen u dat later uit.

 

Hoeveel +”BEDRAGEN DE HYPOTHEEKADVIESKOSTEN ALS WIJ HYPOTHEEK WILLEN REGELEN OP BASIS VAN UURTJE FACTUURTJE+”?

U betaald € 175,- per uur voor het regelen van hypotheekadvies en de hypotheekaanvraag. Dit is niet mogelijk voor zeer complexe situaties. Bent u starter dan kan het u duizenden euro’s schelen. Wij zijn transparant en laten u exact van minuut tot minuut zien wat wij doen en hoe lang wij daar over doen. U kan inloggen in het urenregister hypotheken. Gecodeerd kan u inzien wat wij doen en hoe lang wij bezig zijn.

Waar moet ik aan denken +” HOE LANG JULLIE BEZIG ZIJN MET EEN HYPOTHEEKAANVRAAG INCLUSIEF ALLE WERKZAAMHEDEN + “?

Als wij vooraf wisten hoe lang wij bezig waren hadden wij geen hypotheektarieven per uur hoeven te maken. Wij willen mensen belonen die actief meewerken. Lexwonen is de enige die werkt met hypotheekadvies per uur. Uurtje factuurtje betaald u per TIKKIE of via overmaking direct.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button