Menu

Werkgeversverklaring 2022

werkgeversverklaring 2022

werkgeversverklaring 2022

Uitsluitend deze werkgeversverklaring 2022 gebruiken

Wilt u een hypotheek aanvragen dan mag u per 1 januari 2022 uitsluitend de vernieuwde wekgeversverklaring 2022 gebruiken.

Download hieronder de nieuwe werkgeversverklaring 2021 – 2022.

werkgeversverklaring-2021-1

Wil jij ongeveer weten wat je kan lenen op basis van geschat inkomen en wil jij weten wat je zou moeten bieden op je droomhuis? Vul hieronder in zonder werkgeversverklaring en je ontvangt direct antwoord.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschil oude en nieuwe werkgeversverklaring

Het verschil tussen de oude en nieuwe werkgeversverklaring  zit hem met name in het gedeelte van de intentieverklaring. Dat is het middelste gedeelte van de werkgeversverklaring. De intentieverklaring is belangrijk als u geen vast dienstverband heeft.

Let op! Heeft u vast dienstverband ? Ook dan kan u alleen met de nieuwste werkgeversverklaring een hypotheek krijgen.  Het is ook mogelijk om met een UWV verzekeringsbericht een hypotheek aan te vragen. Ga naar uwv.nl en login met DigiD. Ga naar persoonlijke gegevens en dan naar arbeidsverleden. Download het Verzekeringsbericht, let op dat u eerst het BSN nummer uit vinkt alvorens je het document gaat downloaden.

Bereken hypotheek door ons de werkgeversverklaring ov UWV verzekeringsbericht te mailen.

Als werkgeversverklaring 2022 te weinig is

Staat de intentieverklaring niet positief ingevuld? Geeft de werkgeversverklaring 2022 te weinig inkomen? Vraag Lexwonen naar de mogelijkheden. Voor meer hypotheekvragen zie ook onze homepage van lexwonen.

Is dit de nieuwste werkgeversverklaring die je verplicht bent om te gebruiken voor de hypotheek?

Dit is de nieuwste werkgeversverklaring die je moet gebruiken om een hypotheek aan te vragen. Verder is het ook mogelijk om met een UWV-verzekeringsbericht een hypotheek aan te vragen. Dit is handig wanneer je geen vast dienstverband hebt en geen intentieverklaring maar al wel minimaal 3 jaar in het arbeidsproces zit. Maakt niet uit hoeveel werkgevers je hebt gehad in het verleden. Met dit UWV-verzekeringsbericht, die je zelf op uwv.nl kan opvragen, kan je altijd een hypotheek aanvragen.

Krijg ik overal dezelfde hypotheek hoogte als ik deze werkgeversverklaring inlever?

Nee, overal is de maximale hypotheek anders terwijl je dezelfde werkgeversverklaring inlevert. Dat komt omdat de rente bepaald hoeveel hypotheek er mogelijk is. Via Lexwonen krijg je het meeste omdat wij diverse hypotheekdelen maken, optimaliseren van de hypotheekrente. Gemiddeld kan je dan 5% tot 14% meer lenen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button