Menu

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het hypotheekadvies, taxatiewaarde van uw woning, koopakte maken, onderhandelingen voeren en het naar boven halen van de erfdienstbaarheden dient allemaal te gebeuren voor u gaat kopen. U heeft meerdere mensen nodig die alles voor u regelen. Dat kost geld!  Wij kopen de woning dusdanig aan zodat u weinig of geen eigen geld nodig heeft. Lukt het u niet om een huis te kopen. r zijn meerdere mogelijkheden om toch voldoende eigen geld te hebben. Een huis kopen met ouders of vrienden tot 4 personen gebeurd wekelijks via lexwonen. Een hypotheek berekenen met 4 aanvragers wordt steeds interessanter.

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Uw risico’s

Wij kijken eerst welke risico’s u loopt als u uw eerste eigen woning koopt. Hoe zit het met ziekte, WW en arbeidsongeschiktheid. Hoe zit het met overlijden en wat is er allemaal geregeld via uw werkgever en pensioenfonds. Vaak zijn er ook via de overheid zaken geregeld. Dit gaan wij keurig in een rapport zetten samen met uw wensen.

Maximale hypotheek

Maximale hypotheek

Maximale hypotheek

Wat is uw maximale hypotheek en is het mogelijk om een starterslening of andere subsidies te verkrijgen.

Bereken hypotheek en ontvang GRATIS Woningwaarderapport van uw droomhuis

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken maximale hypotheek en ontvang GRATIS WONINGRAPPORT van uw droomhuis incl. referentiewoningen


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woning gevonden wat nu 

U heeft een woning gevonden. Wij gaan mee bezichtigen en kijken met andere ogen. Wij onderzoeken de vraagprijs met de werkelijke waarde en zoeken uit of alles eigendom is. Ook gaan we kijken of er iets is wat zowel van u is als van de buren, of dat ander mensen over uw grond mogen lopen etc. Indien ook bouwkundig naar u zin voeren wij de onderhandelingen.

Mocht de woning te hoog worden aangeboden vertellen wij u dat en gaan we daar niet eens op bieden (meestal). Lukt een hypotheek niet weet dan dat wij ook een hypotheek met vrienden regelen.

Onderhandelingen 

Wij voeren de onderhandelingen en zorgen voor het taxatierapport. Door onze juiste aankoopbemiddeling heeft u over het algemeen veel minder eigen geld nodig. Als wij bijvoorbeeld een huis aankopen voor € 200.000 maar de taxatiewaarde is € 207.000 dan heeft u weinig eigen geld nodig. Dat is de juiste manier van werken.

Koopakte en notaris

Aankoopmakelaar en hypotheekadviseur

Aankoopmakelaar en hypotheekadviseur

Samen met u overleggen wij wat er in de koopakte moet komen te staan zoals: wanneer gaat de koop niet door, de datum van overdracht en de datum wanneer de financiering rond moet zijn. Ook gaan wij met u overleggen hoe uw woning opgeleverd moet worden.

Onze prijs

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, wij werken v.a. € 995.- voor een hypotheek voor uw eerste huis in heel Nederland. Alles wat u zelf kan en doet hoeft u ook niet te betalen. En mocht de aankoop niet doorgaan dan bent u ons niets verschuldigd( no cure no pay). Uiteraard heeft u al wel kosten gemaakt zoals taxatie en waarschijnlijk notariskosten, die zijn uiteraard wel voor uw eigen rekening. Voor een uitgebreid advies en aankoopmakelaar met bijkomende kosten betaald u vaak meer dan € 5000. Uiteraard kan u ons ook inschakelen voor alleen de aankoop van uw woning. Kijk ook even in ons dienstverleningsdocument. U vindt daar alle prijzen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button