Menu

Berekening Hypotheek

U zoekt op Google naar “berekening hypotheek” en dat is slim. Het is nog slimmer om ook te weten hoeveel eigen geld u moet meenemen naast berekening hypotheek.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Berekening hypotheek

Berekening hypotheek

Berekening hypotheek

Voordat u een woning gaat bezichtigen is het wel handig om exact te weten wat uw hypotheekberekening u verteld. Stel u ziet een woning helemaal naar uw zin alleen de tuin is een ramp. Wel handig om te weten voor hoeveel u kan verbouwen i.v.m. uw maximale hypotheek. Doordat u een de hypotheekberekening heeft gemaakt weet u ook hoeveel geld u overhoudt als u wil verbouwen. Stel u ziet een leuke starterswoning op een mooie plek, u wil dan wel uw bruto maandlasten weten

Berekening hypotheek en berekening eigen geld

Als u uw maximale hypotheek weet dan moet u alleen nog zien te achterhalen hoeveel eigen geld u nodig heeft om een huis te kopen. Voor een woning van €200.000  zal u ongeveer € 8000,00 aan eigen geld nodig hebben vanaf 2018. Alle kosten boven de marktwaarde zal u zelf moeten betalen. De meeste starters hebben wel spaargeld maar niet om daarmee verplicht de hypotheek te verlagen. Spaargeld wordt graag gebruikt voor de inrichting van de woning en eventueel wat klein schilderwerk.

Minder spaargeld nodig bij lexwonen.nl

Als wij uw woning scherp aankopen (erkend aankoopbemiddelaar) en de taxatiewaarde is hoger dan het aankoopbedrag van de woning dan heeft u minder eigen geld nodig bij bepaalde banken. Heeft u te weinig inkomen om een woning te kopen dan kunnen wij voor u ook nog een starterslening regelen. Een starterslening is geen vervanging voor het eigen geld wat u nodig heeft.

Verwachte waarde woning in de toekomst

Het belang van een juiste aankoop is dus belangrijk om alles te kunnen financieren. Ook voor de toekomst is de aankoop van vandaag zeer belangrijk. Stel dat u nu al te duur aankoopt en u wil over 5 jaar graag naar en grotere woning, een flinke zak met eigen geld zal u mee moeten nemen om te kunnen verhuizen als uw woning minder waard is geworden door de economie.

Het is dan ook van belang dat de verwachte waarde van de woning in de toekomst wordt meegenomen in het advies. Werkzaamheden zoals aankoopbemiddeling, regelen taxaties etc. dat doen banken en tussenpersonen niet. Voor dit soort werkzaamheden heeft u veel anderen nodig.

Het scheelt u wel duizenden euro’s als u alles door ons laat regelen. U heeft 1 aanspreekpunt en wij zijn makkelijk bereikbaar van 05.30 uur tot 21.30 uur ma.-za.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button