Menu

Bonus telt mee voor hypotheek

Hypotheek en bonussen

Hypotheek en bonussen

Heeft u een bonus dan kunnen wij die gewoon meetellen in de hypotheek als de bonus:

  • 100% Afhankelijk is van uw persoonlijke prestaties en niet van de prestatie van het bedrijf
  • Schriftelijk wordt verklaard dat de bonus wordt ontvangen door persoonlijke inspanningen, ondertekend en gedateerd

Het is mooi als u uw bonus kan gebruiken voor uw maximale hypotheek omdat u dan beter kan overbieden op een woning. Zonder overbieden kan u bijna nergens kopen. Via Lex Wonen kan u overbieden zonder dat het u meer geld kost en daardoor heeft u een grotere slagingskans op de deal.

Ik wil graag maximale hypotheek weten, de hypotheeklasten en meer info over de woning.(indien opgegeven)

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bonus kan vaak in hypotheek

De meeste banken tellen alleen het jaarinkomen. Wij kunnen provisies en bonussen onder voorwaarden gewoon meerekenen in de hypotheek. Pas op, bonussen tellen niet mee als ze afhankelijk zijn van het resultaat van het bedrijf. Bonussen mogen ook niet afhankelijk zijn van een combinatie van winstgevendheid bedrijf in combinatie met uw persoonlijke prestaties. Meer hypotheek krijgen met bonus kan.

Bonus telt mee voor hypotheek

Bonus telt mee voor hypotheek

Hypotheek en bonussen

Werkt u langer dan 3 jaar bij dezelfde werkgever dan kunnen wij uw bonussen ook meetellen via UWV verzekeringsbericht. Een werkgeversverklaring is dan niet nodig. Ontvangt u bonussen of provisie dan hebben wij echter liever een werkgeversverklaring. Heb je haast? Neem contact op met de bel hypotheek lijn van lexwonen.

Bonus in hypotheek en minder spaargeld nodig

U weet nu voor voor hoeveel geld u maximaal naar een huis op zoek kan. Ook kunnen wij het regelen dat u een huis kan kopen met minder eigen geld in de hypotheek.

Bonus komt goed van pas i.v.m. overbieden

Heeft u een bonus en kunnen we deze gebruiken voor de hypotheekberekening? U kan de bonus gebruiken om hoger te bieden. Onderhandelingen via Lex Wonen zorgt er voor dat u niet meer geld kwijt bent terwijl u een hoger bod doet. Het maakt voor ons geen verschil of het een jaarlijkse bonus of maandelijkse bonus betreft.

BKR overzicht noodzakelijk voor meer hypotheek

BKR kan bonushypotheek verstieren

BKR kan bonushypotheek verstieren

Maximale hypotheek berekenen op basis van inkomen kan iedereen. Wat steeds belangrijker wordt zijn de BKR gegevens. Wat staat er aan kredieten, roodstand mogelijkheden, achterstanden (ook uit het verleden), mobiele contracten. Vraag middels deze link uw BKR gegevens op.

Net nieuwe baan en ik ontvang een bonus

Heeft u net een nieuwe baan en werkt u daar bijvoorbeeld 2 maanden let dan op de volgende zaken.

  1. Heeft u een vast contract of een intentieverklaring maar de proeftijd is nog niet voorbij? Huis kopen in proeftijd kan nooit en nergens
  2. Ontvangt u bonussen houdt u er dan rekening mee dat u voor de hypotheekberekening nooit meer dan 2 maanden aan bonussen mee kan nemen voor de hypotheekberekening.

Werkgever mag niet voor een heel jaar aan bonussen op de werkgeversverklaring zetten als u er net werkt. Met bonussen kijk je altijd naar het verleden en nooit vooruit. Dit geld niet voor het vaste salaris en vakantiegeld of de ploegentoeslag die vast zijn. Werkt u dus een half jaar bij een bedrijf dan mogen vaste bedragen gewoon met 12 vermenigvuldigd worden voor de werkgeversverklaring.

Nu weet u exact wat u kan lenen met bonus

Via het UWV staan alle variabele inkomens vermeld, via Lex Wonen dan meer hypotheek mogelijk via de juiste bank. Kijk ook even op onze homepage wat wij doen.

FAQ

Kan ik mijn persoonlijke bonus en provisie meenemen voor de hypotheekberekening?

Ja u kan uw bonus en provisie meenemen voor de berekening mits de bonus 100% afhankelijk is van jouw persoonlijke prestatie en niet van prestatie van het bedrijf. Lukt het niet met de hypotheek? Probeer eens of kleiner wonen een mogelijkheid is.

Waar kan ik de bonus voor gebruiken⭐?

Is er veel belangstelling voor uw aan te kopen huis dan kan u de bonus gebruiken als hoger bod. Dit kan als de woningwaarde dit toelaat, mijn suggestie is dat u deze pagina te lezen omtrent bonussen en hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button