Menu

Bonus telt mee voor hypotheek

Heeft u een bonus dan kunnen wij die gewoon meetellen in de hypotheek als de bonus:

 • 100% Afhankelijk is van uw persoonlijke prestaties en niet van de prestatie van het bedrijf
 • Tevens apart schriftelijk wordt verklaard, ondertekend en gedateerd

Bonus kan vaak in hypotheek

De meeste banken tellen alleen het jaarinkomen. Wij kunnen provisies en bonussen onder voorwaarden gewoon meerekenen in de hypotheek. Pas op, bonussen tellen niet mee als ze afhankelijk zijn van het resultaat van het bedrijf. Bonussen mogen ook niet afhankelijk zijn van een combinatie van winstgevendheid bedrijf in combinatie met uw persoonlijke prestaties.

Bereken standaard hypotheek

 • Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bonus telt mee voor hypotheek

Bonus telt mee voor hypotheek

UWV verzekeringsbericht voor uw hypotheek

Werkt u langer dan 3 jaar bij dezelfde werkgever dan kunnen wij uw bonussen ook meetellen via UWV verzekeringsbericht. Heeft u DIGID? Let dan op en voer de volgende werkzaamheden uit. Een werkgeversverklaring is dan niet nodig.

 • Log in bij UWV.nl met uw DigiD
 • Klik aan: Persoonlijke gegevens >
 • Arbeidsverleden >
 • Download printversie pdf( het verzekeringsbericht)

Verzekeringsbericht downloaden en mailen

Mail ons de originele download en u ontvangt direct van ons de hoogte van uw maximale hypotheek. Een werkgeversverklaring is dan niet nodig. De persoonlijke bonus die u ontvangt zit hier tevens in verwerkt. Mocht het zijn dat het verzekeringsbericht tegenvalt dan kan u alsnog de werkgeversverklaring opvragen samen met de verklaring van de werkgever omtrent de Bonus. Ga niet eerder op zoek naar een huis dan dat u duidelijkheid heeft over uw maximale hypotheek i.v.m. bonussen.

Bonus in hypotheek en minder spaargeld nodig

U weet nu voor voor hoeveel geld u maximaal naar een huis op zoek kan. Ook kunnen wij het regelen dat u een huis kan kopen met minder eigen geld in de hypotheek.

Bereken eerst online voor hoeveel geld je een huis kan kopen zonder eigen geld.

 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BKR overzicht noodzakelijk voor meer hypotheek

Maximale hypotheek berekenen op basis van inkomen kan iedereen. Wat steeds belangrijker wordt zijn de BKR gegevens. Wat staat er aan kredieten, roodstand mogelijkheden, achterstanden (ook uit het verleden), mobiele contracten. Vraag middels deze link uw BKR gegevens op.

Nu weet u exact wat u kan lenen met bonus

Via het UWV staan alle variabele inkomens vermeld, via Lex Wonen dan meer hypotheek mogelijk via de juiste bank. Kijk ook even op onze homepage wat wij doen.

FAQ

Kan ik mijn persoonlijke bonus en provisie meenemen voor de hypotheekberekening?

Ja u kan uw bonus en provisie meenemen voor de berekening mits de bonus 100% afhankelijk is van jouw persoonlijke prestatie en niet van prestatie van het bedrijf. Bereken hier hoeveel je maximaal kan kopen.

Waar kan ik de bonus voor gebruiken⭐?

Is er veel belangstelling voor uw aan te kopen huis dan kan u de bonus gebruiken als hoger bod. Dit kan als de woningwaarde dit toelaat, mijn suggestie is dat u deze pagina te lezen omtrent bonussen en hypotheek.