Menu

Wonen

Woning kopen en zorgeloos wonen zonder veel eigen geld in de hypotheek. U wil ergens wonen maar weet niet voor hoeveel geld u kan kopen? Bereken eerst uw hypotheek en lees dan verder.

Bereken hypotheek

  • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wonen en hypotheek

Wonen en hypotheek

Wonen met een hypotheek zonder eigen geld

Lex Wonen helpt u met de aankoop van een huis. U moet eerst weten wat de waarde van uw droomhuis is.  De woningwaarde is niet de vraagprijs die op de huizensites vermeld staan. Weten wij de taxatiewaarde dan is het makkelijk bieden.

Kopen onder de marktwaarde dan geen eigen geld nodig

Heeft u een leuke woning gezien mail ons dan de adresgegevens. Als u een huis wil kopen zonder eigen geld dan moet er een bod komen onder de waarde van die woning.

Als woning kopen nog steeds niet lukt

Stel dat u geen eigen woning kan kopen? Via Lex Wonen kan u ook een huis kopen met ouders, vrienden of bekenden tot 4 personen. Omdat u dan met 3 of 4 personen koopt kan u veel meer lenen en gezamenlijk het eigen geld bij elkaar sparen.

Wonen met bescherming

Wonen in een huis inclusief betalingsbescherming overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Voorbeeld maandelijkse premie. Fred 29 jaar, niet rokend heeft een huis gekocht voor € 250.000,-.  Totale premie bedraagt ongeveer € 29,- per maand. Bent u meer dan 35% arbeidsongeschikt dan wordt de hypotheek afgelost tot 60% van de marktwaarde. Direct lagere maandlast. Ontvangt u WW dan ontvangt u tijdelijk een aanvulling op de WW. Meestal is deze niet passend maar het verbeterd uw situatie. Bij overlijden heeft u geregeld dat de gehele woning vrij van hypotheek is.

Let op. Uiteraard moet bekeken worden of bovenstaande situatie past bij uw aangekochte woning. Wellicht zijn er bestaande regelingen die wij in het advies kunnen meenemen. Veilig wonen is belangrijk.

 

Lex Wonen gespecialiseerd in specifieke hypotheken

Doelgroepen Lex Wonen

  • Wonen in een huis zonder eigen inbreng in hypotheek
  • Samen met ouders in 1 huis wonen met 1 hypotheek
  • Wonen met vrienden in 1 huis en 1 hypotheek

Gewoond in een huurwoning tijd om te kopen

Jaren heeft u gewoond in een huurwoning. Maandelijks veel geld kwijt om in de huurwoning te mogen wonen. Of u nu alleen koopt, met vrienden, met ouders of andere familieleden, Lex Wonen kan u helpen.

Heeft u een huis gezien? Wilt u alles weten over de waarde, het eigen geld en uw maximale hypotheek. Neem contact op met Lex Wonen.