Menu

Wonen

Wonen

Wonen

Wonen in jouw droomhuis hoeft niet lastig te zijn. Huren kan je echt vergeten. Een woning kopen valt buiten je budget…dat denk je. Even kort door de bocht, zoek je een woning dan kan je die kopen met een tijdelijke woninghypotheek voor 4 personen. Jullie bepalen zelf hoe lang je de eigenwoning koopt. Het grote verschil is dat via Lexwonen je met 3 of 4 personen kan kopen.

Snel binnen 2 maanden royaal wonen of nog 15 jaar  wachten op onbetaalbare huurwoning.

Wonen met 4 personen?

Wonen in een woning met:

  1. Je ouders
  2. Broers of zussen
  3. Stel vrienden

Maximaal met 4 personen in een huis wonen met een woninghypotheek is de norm. Wellicht nooit aan gedacht maar Lexwonen verstrekt woninghypotheken op woningen tot 4 aanvragers. Sinds 2021 is een meer persoons hypotheek een rage.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wonen met 4 personen

Wonen met 4 personen

Wonen in koophuis of huurhuis

De verwachting op de huizenmarkt is dermate ingewikkeld dat je huren gewoon kan uitsluiten. Voorspelbare wachttijden van 10 tot 15 jaar voor een huurwoning is kansloos. Stel nu dat je morgen toch gebeld wordt voor een huur appartement van 70 vierkante meter?  Een huurprijs van € 1.000,- tot € 1.750,- is normaal. Ik heb het dan nog niet eens over de woningen die in de Randstad verhuurd worden.

In koopwoning wonen de oplossing 2022

Wonen in een koopwoning geeft je wel bepaalde verplichtingen. Er is een verplichting dat alle aanvragers onder een dak moeten wonen. Je kan de woning niet zomaar verlaten. Verder moet je sinds 2021 flink overbieden op een woning. Ga je samenwonen met vrienden of familieleden dan is er samen veel meer eigen geld en een hoger totaal inkomen.

Voorbeeld van woning met meerderen

Wonen met ouders of vrienden

Wonen met ouders of vrienden

Hier een voorbeeld van bestaande klanten uit Breda. Kopers zijn ouders met dochter en schoonzoon. Allen woonden  in een huurwoning. Gezamenlijke inkomen bedraagt € 126.000,-. Op basis van dit inkomen en de woonquote konden zij € 700.000,- lenen voor een woning. Beide gezinnen konden individueel niet kopen. Met het gezamenlijke eigen geld heeft lexwonen geholpen met bepalen woningwaarde en het overbieden. Hypotheeklasten per persoon € 650,-. Verwachting van de hypotheekrente is dat hij nog steeds verder stijgt. Een stijgende hypotheekrente betekent lagere hypotheekmogelijkheid.

Maximaal te lenen 100% marktwaarde

Willen jullie met meerdere personen een woning kopen dan moet je vooraf de taxatiewaarde weten. Je krijgt namelijk nooit meer hypotheek dan de waarde van het huis. Deze taxatiewaarde is nooit hetzelfde als de vraagprijs. De huidige huizenmarkt maakt het niet makkelijk voor huizenzoekers.  Lexwonen begeleid mensen die een huis zoeken om fijn en betaalbaar te wonen. Tevens helpen wij met veilig bieden.

Wij willen samen tijdelijk een woning wat moet ik doen?

Jullie willen wonen in eigen woning. Let op  Verlaat iemand de woning dan zal de woning verkocht moeten worden en de overwaarde verdeeld worden. Maak goede afspraken. In het slechtste geval is er een verlies op de woning echter die kans vind ik klein omdat je ook aflost.

Verzamel allen in beginsel een salarisstrook en mail die naar lexwonen. Of vul bovenstaande formulier in. Wij helpen jullie met snel wonen in een ruime woning. Door de hoge huizenprijzen is het onmogelijk om zelf te kopen vandaar dat je een tijdelijke hypotheek met 3 of 4 personen kan krijgen via lexwonen. Oplossing van het vastgoedprobleem.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button