Menu

Gratis hypotheekadvies

Gratis Hypotheekadvies

Gratis Hypotheekadvies

Een gratis hypotheekadviseur die gratis hypotheekadvies verstrekt? Hoe werkt kosteloos hypotheekadvies?  Lex Wonen, gratis hypotheekadviseur helpt u  gratis met woningwaarderapport, aankoop en hypotheek. Gaat de aankoop niet door dan maakt u geen kosten en heeft u de betreffende werkzaamheden gratis gekregen. U heeft dan zonder te betalen gebruik gemaakt van onze hypotheek en aankoopdiensten. Maar uiteraard wilt u toch graag die woning kopen. Bereken eerst hoeveel u kan lenen en lees verder over kosteloos hypotheekadvies krijgen.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gratis hypotheekadvies?

Gaat de hypotheek wel door dan gaan wij voor u proberen de overige hypotheekkosten mee te financieren in de hypotheek. Gaat de hypotheek niet door dan heeft u aan ons geen kosten. Meer gratis kan niet. Door het gedeeltelijk meefinancieren van de kosten heeft u minder eigen geld nodig maar daardoor wordt het hypotheekbedrag wel wat hoger. De eventuele aankoopbemiddeling doen wij ook altijd gratis voor startende huizenkopers. Welke kosten zijn er dan als u geen hypotheekadvieskosten hoeft te betalen?

  1. Taxatiekosten
  2. Kosten Notaris
  3. Bemiddelingskosten voor hypotheekaanvraag
  4. Eventueel bouwkundige keuring
  5. Overdrachtsbelasting als u geen vrijstelling heeft

Gaat de aankoop van de woning door dan heeft u aan Lexwonen de goedkoopste hypotheekadviseur in Nederland.

Is het hypotheekadvies dan wel gratis?

U krijgt het hypotheekadvies gratis en u betaald uitsluitend voor de hypotheekaanvraag. Voor ‚ā¨ 995,- kunnen wij uw hypotheek aanvragen en heeft u geen kosten aan het advies. Omdat landelijk veel mensen ons bezoeken zijn wij de goedkoopste hypotheekadviseur in Nederland voor starters. U betaald uitsluitend de hypotheekaanvraag zodat alles rond komt. Wilt u met ons gratis hypotheekadvies elders gaan shoppen? Alles mag en kan. Wij willen namelijk alleen tevreden klanten en als een klant het niet ziet zitten dan mag hij met het totale hypotheekadvies elders gaan shoppen.

Pro Deo hypotheekadviseur landelijk

Gratis hypotheekadviseur

Gratis hypotheekadviseur

Het hypotheekadvies gratis wil zeggen dat u er mee kan doen wat u wil. Vaak doen wij deel 1 en 2 per telefoon en indien de hypotheek aangevraagd moet worden dan komen klanten hier. Er zal toch een handtekening moeten komen om het geld van de hypotheek op te vragen. Ga altijd eerst naar de website van de bkr voordat u hypotheekadvies aanvraagt. In de BKR staan al uw financi√ęle verplichtingen. In de plaats van een pro Deo hypotheekadvies heeft u een duur traject als u niet vooraf uw verplichtingen weet. U zal namelijk de taxateur etc. wel moeten betalen. Lexwonen hanteert tevens hypotheekadvies op basis van uren.

Minder eigen geld nodig door meefinancieren advieskosten

Omdat u via Lex Wonen vaak de hypotheekkosten kan meefinancieren heeft u minder eigen geld nodig. Besparen op eigen geld is met name voor starters belangrijk.

Wanneer kunnen de hypotheekadvieskosten meegefinancierd worden?

Als uw aankoop niet al te hoog is t.o.v. de waarde van de woning hoeft u hypotheekadvies niet apart af te rekenen. Lex Wonen helpt u met kopen en wonen. Bel ons gerust als u vragen heeft over gratis hypotheekadvies. Lukt het niet om te kopen? Huis kopen met ouders lukt altijd, samen in één hypotheek.

Samenvattend over gratis hypotheekadviseur en de werkzaamheden

Kosteloos hypotheekadvies

Kosteloos hypotheekadvies

Even kort samengevat en stapsgewijs nu onze gratis werkzaakheden als landelijk erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur zijnde.

  1. U gaat hier de maximale hypotheek gratis berekenen
  2. wij geven u direct en gratis antwoord op wat u zou moeten bieden en maximale hypotheek
  3. u gaat naar bkr.nl en u vraagt uw financieel gegevens op
  4. u gaat bezichtigen en wij gaan uw bod bestuderen samen met taxateur
  5. als u wilt kopen en u kiest voor ons helpen wij met het advies en aankoop

Tot dusver alles gratis voor de starters met een startershypotheek op de woningmarkt. Wellicht denkt u dat klanten ons advies meenemen naar hun eigen adviseur of bank? Dit is sinds 2016 niet meer gebeurd, Dat komt omdat ons advies helemaal is afgestemd op uw woning. Zonder woningkennis , taxatiekennis en zaken als koopakte inrichten kan je het vergeten. Huizenzoekers krijgen hier gratis koffie, hypotheekadvies en hulp bij aankoop woning.

Afspraak plannen gratis hypotheekadvies?

Ga nooit alleen je eerste woning kopen. Wij moeten vooraf altijd zaken eerst checken. Door drukte moeten wij ook de hypotheekadviezen inplannen. Plan kosteloos hypotheekafspraak in en bereken hoeveel je kan lenen.

Hoe ziet een gratis hypotheekadvies er uit?

Nadat u op deze pagina een berekening heeft gemaakt en als u als starter voor ons heeft gekozen dan gaan wij eerst kijken hoeveel u kan lenen. Vervolgens stemmen wij de waarde van het aan te kopen huis af op de maximale hypotheek op inkomen. Uiteraard kijken wij naar de woningwaarde. Dit advies is allemaal gratis. Komt de hypotheek niet rond of u gaat naar een andere bank of adviseur dan kan dat zonder kosten.

Als u als hypotheekadviseur advies uitbrengt en een klant gaat met een andere adviseur verder dan kost u dat toch geld?

Wij hebben nog nooit meegemaakt dat een klant voor een andere partij kiest. Dat komt omdat de hypotheek onlosmakelijk verbonden zit aan een woning. Omdat wij zowel aankoopmakelaar zijn als hypotheekadviseur is het lastig om tussentijds naar een ander te gaan. De marktwaarde is de maximale hypotheek en dat moet vooraf bekend zijn. Laat u nu de woning zelf taxeren en deze taxatie valt tegen dan moet u het verschil met eigen geld betalen. Vaak volgt er een afwijzing van de bank. Kan u bijvoorbeeld op inkomen ‚ā¨ 500.000,- aan hypotheek krijgen en de taxatie bedraagt ‚ā¨ 450.0000,-? U heeft dan ‚ā¨ 50.000,- eigen geld nodig exclusief de kosten koper. Dit is de reden dat een klant nooit elders gaat shoppen. Klanten moeten dan een aankoopmakelaar, taxateur en een geldverstrekker apart regelen. De totale kosten bedragen dan al snel een slordige ‚ā¨ 8.000,-.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button