Menu

Gratis hypotheekadvies

Gratis hypotheekadvies hoe gaat dat in zijn werk?  Lex Wonen helpt u met woningwaarderapport, aankoop en hypotheek. Gaat de aankoop niet door dan maakt u geen kosten aan Lex Wonen. U heeft dan gratis gebruik gemaakt van onze hypotheek en aankoopdiensten.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis hypotheekadvies

Gratis hypotheekadvies

Hoe gratis hypotheekadvies?

Gaat de hypotheek wel door dan gaan wij voor u proberen de hypotheekadvieskosten mee te financieren in de hypotheek. Dat kan als wij u helpen de woning goedkoper aan te kopen. Door het meefinancieren van de hypotheekadvieskosten heeft u minder eigen geld nodig maar daardoor wordt het hypotheekbedrag wel wat hoger.

Is het hypotheekadvies dan wel gratis?

U krijgt het hypotheekadvies niet voor niets omdat uw hypotheeklasten iets omhoog gaan als u de hypotheekkosten gedeeltelijk mee kan financieren. Deze kosten moet u wel aflossen. Uw maandtermijn gaat iets omhoog.

Gratis hypotheekadvies betekend hogere maandlast

Gratis hypotheekadvies en woningwaarderapport

Gratis hypotheekadvies en woningwaarderapport

Het hypotheekadvies is dus eigenlijk niet gratis omdat u hogere maandlasten krijgt. Wel is het zo dat u minder eigen geld nodig heeft. Starters op de woningmarkt zijn met name aan het uitpluizen op welke wijze je op kosten kan besparen.

Minder eigen geld nodig door meefinancieren advieskosten

Omdat u via Lex Wonen vaak de hypotheekkosten kan meefinancieren heeft u minder eigen geld nodig. Besparen op eigen geld is met name voor starters belangrijk.

Wanneer kunnen de hypotheekadvieskosten meegefinancierd worden?

Als uw aankoop niet al te hoog is t.o.v. de waarde van de woning hoeft u hypotheekadvies niet apart af te rekenen. Lex Wonen helpt u met kopen en wonen. Bel ons gerust als u vragen heeft over gratis hypotheekadvies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Leads

Lees meer
Call Now Button