Menu

Huis kopen aan zee

Huis kopen aan zee

Huis kopen aan zee

Leuk huis kopen aan de kust maar wellicht te weinig inkomen. LexWonen heeft DE OPLOSSING om eigen woning aan zee te financieren met een hypotheek. Let op, we hebben het over een eigen woning en niet over een 2e huisje of vakantiehuisje met recreatie bestemming.

Huis kopen aan de zee kan

U bent waarschijnlijk iets ouder en u heeft belangstelling om een huis in het bos of aan zee te kopen. Heerlijk in de buitenlucht lopen en slenteren langs de duinen. Misschien heeft u op dit moment een eigen huis elders in het land welke u eerst wil verkopen.

Hoe kan je een huis kopen aan zee met te weinig inkomen?

Woning kopen aan zee kan als u gelijkdenkende vrienden, soortgenoten of bekenden heeft. Als u niet alleen een huis aan de kust kan kopen dan is dit mogelijk met maximaal 4 personen. U kan een huis kopen aan zee.

Let op! Woning aan zee mag geen recreatiebestemming hebben of erfpacht. Bestemmingsplan moet Wonen zijn. Bereken eens voor hoeveel geld u een huis aan zee kan kopen met familie, vrienden of kennissen.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis aan zee kopen in box 1 of box 3

Koopt u aan zee een huis met 2 personen dan kan de hypotheek altijd in box 1. Hypotheekrente is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Koopt u een woning aan zee met 3 of 4 personen dan is het afhankelijk of er een hypotheekverleden is bij minimaal 1 van de 3 of 4 personen.

  1. Heeft minimaal 1 persoon van de 3 of 4 aanvragers ooit een eigen huis gehad dan valt hypotheek in box 3.
  2. Koopt u met 3 of 4 personen een huis aan de zee en niemand heet ooit een hypotheek gehad dan kan de hypotheek wel in box 1.

Belangrijke info indien u huis koopt aan zee

Koopt u met broer, zus of andere familieleden of kennissen een woning aan zee? Het is belangrijk dat u vooraf altijd een notaris raadpleegt. Vaak zullen er testamenten gemaakt moeten worden en wellicht een samenlevingscontract voor de erfbelasting met wederzijdse zorgverplichting. Lees meer over ons welke werkzaamheden wij doen.

Woning kopen aan de kust en de woningwaarde

Hypotheek voor woning aan zee

Hypotheek voor woning aan zee

LexWonen helpt u met bestuderen woningwaarde en verstrekt u een indicatie woningwaarderapport zodat u weet wat er mogelijk is. Verder gaat LexWonen aan de slag met taxateurs, notaris en de bank. Een hypotheek voor uw droomhuis aan zee kunnen wij u mee helpen tot aan 4 aanvragers.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button