Menu

Huurwoning Amersfoort

Huurwoning Amersfoort

Huurwoning Amersfoort

Zoek jij voor een langere of kortere tijd een tijdelijke huurwoning Amersfoort particulier of sociale huurwoning? Wil jij nog 10 jaar wachten met wonen in Amersfoort? Iedereen heeft al berekend dat een hypotheek niet lukt gezien de huidige woningmarkt. Iedereen weet dat een sociale huurwoning jaren en jaren duurt. Weinigen weten echter dat Lexwonen tijdelijke Hypotheken voor 4 woningzoekers regelt. Maak je sterk met vrienden of familieleden. Samen kan je veel meer kopen, ook je maandlasten van ongeveer € 350,- tot € 400,- per persoon zijn laag. Tijdelijke hypotheken 4 personen Amersfoort. Je kan het net zo tijdelijk maken als je zelf wil.  Wil je er 7 jaar wonen? Of wil jij er 25 jaar wonen? Willen jullie later je eigen gang gaan dan dient het huis verkocht te worden. Een TOP OPLOSSING als je met meerdere mensen in 1 huis wil wonen. Geen vaste baan geen probleem, als je maar wel minimaal 2 jaar ergens werkt.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huurwoning Amersfoort versus koopwoning Amersfoort

Als je nu een huurwoning Amersfoort vergelijkt met koophuis Amersfoort dan ben je direct overtuigd. Wachttijden op een huurhuis in de sociale sector is het grootste probleem in Amersfoort. Particulier huren is ook geen optie. Prijzen van € 1000.- tot € 1800,- per maand is de standaard.

Concept Lexwonen van Huurwoning Amersfoort naar Koopwoning Amersfoort

Het concept dat je met drie zelfs vier vrienden of familieleden een woning kan kopen is bij weinigen bekend. Zelf kan je dit niet regelen in Amersfoort. Lexwonen heeft ook in Amersfoort mensen zitten die jou kunnen helpen aan koophuis met 4 kopers. Lukt het niet in Amersfoort? Wellicht kan je een huis financieren in Veenendaal.

Lexwonen is actief met

  1. Huurwoning Amersfoort naar koophuis Amersfoort
  2. Huurwoning Veenendaal naar koopwoning Veenendaal
  3. Huis te huur Ede

Huurhuis in Amersfoort en de kosten

Huurhuis Amersfoort

Huurhuis Amersfoort

Stel dat een huurwoning Amersfoort € 700,- per maand kost? Je betaald dan in 10 jaar € 84.000,- om te mogen wonen. Nu kan je via Lexwonen met 4 personen in 1 hypotheek. Je koopt voor € 400.000,- een riante woning in de regio Amersfoort. Maandlasten bedragen ongeveer € 375,- per persoon per maand. Totaal wordt er per maand € 1500,- aan rente en aflossing betaald. Dat betekend dat de schuld na 10 jaar € 283.000,- bedraagt. Stel nu dat de woningmarkt langzamer stijgt dan nu? De verkoopwaarde van je huis bedraagt in dit voorbeeld € 525.000,- na 10 jaar. Iedereen gaat zijn eigen gang. Verdeeld wordt € 242.000,- gedeeld door 4 personen, € 60.500,- per persoon.

Huurhuis Amersfoort

Huurwoning Amersfoort wordt ingeruild voor koopwoning Amersfoort omdat je via Lexwonen  met 4 personen kan kopen. In plaats van € 84.000,-  in je eentje te betalen in 10 jaar betaald een ieder € 45.000,- aan hypotheeklast in 10 jaar.  Verder krijgt iedere eigenaar € 60.500,- mee aan overwaarde. Via onze leadgenerator genereren wij zelf leads. Leads worden klanten als ze een tevreden oplossing hebben gehad.

Waar moet ik op letten?

Indien iemand geen werk heeft dan zullen de overige mede-eigenaren de premie moeten ophoesten. Koop je met 4 personen dan moeten alle 4 de kopers ook daadwerkelijk in dat huis wonen en ingeschreven staan op dat adres. In theorie zou er ook een restschuld kunnen ontstaan. Stel dat huizenprijzen kelderen. Aan de andere kant je lost elke maand af. Ik kan geen antwoord geven op de vraag hoeveel huizenprijzen stijgen of dalen. Wel verwacht ik een afvlakking van huizenprijzen. Door de hogere rentes zullen de prijzen iets minder stijgen. Het is en blijft een verwachting. Als je moet kiezen tussen huurwoning Amersfoort of een tijdelijke hypotheek Amersfoort dan is dat laatste een schitterende oplossing tegen de woningnood.

Gaan jullie uit elkaar dan dient de woning verkocht te worden. Een huurwoning Amersfoort werkt anders dan een koophuis kopen. Bij huren betaald diegene die is ingeschreven de huur. Gaat er een uit dan moet hij het alleen betalen. Bij kopen kan dat niet. Alle 4 de eigenaren moeten daar wonen.

Wij zoeken met spoed een woning in de regio van Amersfoort. Klopt het dat jullie een TIJDELIJKE HYPOTHEEK met 4 personen regelen?

Ja, indien iedereen minimaal 2 jaar een baan heeft dan is een tijdelijke hypotheek met maximaal 4 personen geen probleem. Uiteraard gaat het niet lukken als 4 personen € 1.000,- bruto per maand verdienen. Iedereen is wel verplicht om daar te wonen en ingeschreven te staan.

Wij willen graag met 3 of 4 personen in een huis wonen in Amersfoort. Wat moet ik jullie aanleveren voor de berekening?

Lees deze blog en maak de berekening. Binnen een paar uur ontvang je antwoord hoeveel hypotheek er mogelijk is. Let op, wonen met 4 betekent ook dat niemand zo maar het huis mag verlaten. Gaat iemand de woning uit dan moet de woning verkocht worden tenzij de hypotheek past op de overige personen. Dit is meestal niet het geval omdat eventuele overwaarde uitbetaald moet worden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button