Menu

Hypotheekadviseur Nijmegen

Alles weten hoe u in Nijmegen een huis kan kopen met een passende hypotheek? Alle woningen gaan uw neus voorbij. Hoe kan het dat u in het Nijmeegse geen huis kan kopen? Maak een berekening voor hoeveel geld u kan kopen. U krijgt een passende oplossing van een hypotheekadviseur Nijmegen die ook aankoopbemiddelaar is.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
 • Hidden
 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekadviseur Nijmegen

Hypotheekadviseur Nijmegen

Hypotheekadvies Nijmegen zodat kopen lukt

U bent al even aan het zoeken naar een oplossing. Bij banken en hypotheekketens heeft u al gehoord dat u € 9.000 of meer aan eigen geld nodig heeft. Uw aankoop van een huis in Nijmegen ziet u als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hypotheekadvies Nijmegen  Lex van de Straat Wonen helpt u met de aankoop van een huis.  Soms is een huis kopen zonder eigen inbreng mogelijk.

Lokale oplossing van hypotheekadviseur Nijmegen

Wij helpen u met de aankoop van de woning en de financiering Nijmegen. Hierdoor kopen wij uw droomhuis aan onder de marktwaarde. Als u een huis aankoopt onder de marktwaarde dan heeft u bij de juiste bank minder eigen geld nodig.

Overige werklocaties hypotheekadviseur Nijmegen

Lex van de Straat Wonen is niet alleen werkzaam in Nijmegen. Als erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur zijn wij ook actief in:

 • Druten
 • Beuningen
 • Arnhem
 • Zevenaar
 • Doetinchem
 • Lichtenvoorde
 • Ede
 • Cuyck
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Den Bosch

Een hypotheek in deze gebieden is mogelijk als u op juiste wijze overbied op een huis. Uiteraard is dit afhankelijk van de marktwaarde en de huidige omstandigheden. Lex Wonen kan u helpen aan een betaalbare woning. Regionaal en lokaal kunnen wij u helpen.

Drieluik hypotheek voor de starter in Nijmegen

Hypothecair adviseur Nijmegen adviseert meestal een drieluik hypotheek. Een drieluik hypotheek bestaat eigenlijk uit drie delen. Het eerste deel is de hypotheek, tweede deel is een klein stukje eigen geld.

Is er helemaal niets geen spaargeld dan komt er een woonkrediet bij. Het woonkrediet is een tijdelijk krediet welke binnen een paar jaar is afgelost. U mag dit woonkrediet ook eerder boetevrij aflossen. Het derde deel bestaat uit  de financiële ruimte die is ontstaan door de onderhandelingen.

Op deze wijze kan u in Nijmegen een woning kopen zonder eigen geld. Bel ons voor hoeveel geld u een huis kan kopen in de regio Nijmegen gezien de huidige huizenmarkt.

Financieel voorbeeld huis kopen in Nijmegen

Financieel advies Nijmegen, Barbara en Henk hebben hun woning zonder eigen geld.

Hierbij een waargebeurd voorbeeld op 23 december 2017.  In de wijk  Hatert stond een woning te koop  voor € 227.000 k.k. Door ons kadastraal onderzoek bleek de waarde € 232.000 te bedragen.

Woning werd door onze aankoopbemiddeling aangekocht voor € 222.000. Het taxatierapport gaf een waarde aan van € 230.000. Het verschil tussen de taxatiewaarde en de aankoopsom, € 8.000, hadden Barbara en Henk minder nodig aan eigen geld. Een bedrag van € 1100,- spaargeld moesten ze zelf ophoesten.

Hypotheekadviseur Nijmegen en volgorde van werken

Om u goed te kunnen helpen aan een woning dient u deze volgorde aan te houden.

 • Opgave BKR
 • Werkgeversverklaring
 • Adresgegevens woning i.v.m. waarde bepaling
 • Taxatie
 • Onderhandelingen en bouwkundige keuring

Er kan in sommige gevallen afgeweken worden van bovenstaande volgorde.  Wij informeren u hierover. Bereken hypotheek zodat je weet wat je kan lenen.

Huis kopen met maximaal 4 personen in Nijmegen

Het wordt steeds lastiger om alleen of samen een huis te kopen. Kijk op de bekende huizensites en het aanbod valt tegen in Nijmegen. Vanaf € 350.000 is er plotseling genoeg te koop in de regio Nijmegen. D.m.v. een hypotheek met 3 of 4 aanvragers kan u plotseling riant en lux wonen.

Hoe nu verder met uw huis in Nijmegen

Het is belangrijk dat wij u vooraf BKR toetsen zodat u weet wat u kan. Zorg er voor dat u een werkgeversverklaring heeft en een salarisstrook. Heeft u nog vragen bel ons gerust. Mail ons de documenten en wij weten binnen 1 minuut of hypothecair krediet in Nijmegen lukt en of een hypotheek met extra geld en of overwaarde lukt.

In de wijken Hatert, Heseveld en Dukenburg hebben wij reeds leuke ervaringen met aankopen onder de marktwaarde. Ons financieel advies beperkt zich niet alleen tot Nijmegen maar wij voelen ons daar wel thuis. Mail alle documenten naar uw hypotheekadviseur Nijmegen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button