Menu

Ik zoek een koophuis met lage maandlasten

Ik zoek een koophuis met lage maandlasten?  Dat kan via ons. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct van ons bericht.

Bereken standaard hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik zoek een koophuis met lage maandlasten

Ik zoek een koophuis met lage maandlasten

Wat zijn onze werkzaamheden

Wij kunnen u helpen omdat wij zowel erkend aankoopbemiddelaar zijn als hypotheekadviseur. U slaat twee vliegen in een klap. Natuurlijk gaan wij kijken of uw inkomen past bij uw keuze woning maar steeds meer mensen zeggen het volgende: Mijn hypotheeklasten mogen niet meer bedragen dan € 650.00 netto per maand. De ene categorie wil de maximale hypotheek en de andere categorie een maximaal bedrag per maand. Daar wij zowel verstand van de woningmarkt hebben als van hypotheken zit u bij ons goed.

Wij geven de woningen aan u door

Op het moment dat wij weten wat u kan en graag wilt ontvangt u van ons de adressen van de woningen die voor u betaalbaar zijn. U gaat deze woningen bezichtigen en u ontvangt van ons informatie wat de marktwaarde van de woning is en wat dezelfde soort woningen doen in de regio. Dus voor welke prijzen worden de woningen in deze straat daadwerkelijk voor verkocht, op deze wijze houden wij rekening met een koophuis met lage maandlasten.

Eigen geld in hypotheek

In het verleden kon je bijna alles meefinancieren echter die tijd is over. U heeft eigen geld nodig voor een hypotheek. Let op! Als wij u helpen met de aankoop van uw woning en wij kopen de woning goedkoper aan dan de marktwaarde dan heeft u dat verschil niet nodig aan eigen geld. Vraag ons om informatie. Uw wens: “Ik zoek een koophuis met lage maandlasten“, komt via Lex van de Straat Wonen in vervulling! Laagste hypotheekrente zoeken betekent voor jou de goedkoopste hypotheek en je krijgt meer hypotheek.

Als u nog steeds niet kan kopen

Heeft u te weinig inkomen? Een huis kopen samen met ouders kan een uitkomst zijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button