Menu

Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen

Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen? Ja dat kan vaak als u van drie voorgaande hele jaren uw jaaropgaven invult.

 

Hypotheek voor flexwerker. Geen vaste baan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek . Geen vaste baan of intentieverklaring dan de jaaropgaven invullen.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen

Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen

Schitterende woning gezien en net van baan gewisseld, geen vast contract en geen intentieverklaring? Toch is het via ons mogelijk om een hypotheek te verkrijgen. Het is van belang dat u van de volledige voorgaande drie jaren ons de inkomens kan laten zien d.m.v. jaaropgave. Indien u die kwijt bent download dan het UWV verzekeringsbericht. Betreft het als starter uw eerste hypotheek dan heeft u ook eigen geld nodig.

Gemiddelde van de laatste drie jaar

Uw toetsinkomen wordt het gemiddelde van de laatste drie jaren. Stel nu dat het laatste jaar het slechtste inkomen jaar was dan heeft u pech, het laagste inkomen wordt dan als gemiddeld beschouwt. Even een voorbeeld. Inkomen 2014: € 25000 inkomen 2015: € 30.000 inkomen 2016: € 32.000. gemiddelde is € 29.000, daar wordt mee gerekend. Heeft u het laatste jaar (2016 in dit voorbeeld) een inkomen van € 18.000 genoten dan zal het toetsinkomen € 18.000 bedragen. Een UWV verzekeringsbericht gaat makkelijker voor de hypotheek. Heeft u te weinig inkomen en nog nooit een eigen woning gehad dan kan u in aanmerking komen voor een starterslening. Bel ons gerust voor informatie.

Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen met een krediet er naast

Om in proeftijd een huis te kunnen kopen is het zeker belangrijk dat u geen roodstand mogelijkheden heeft of kredieten. Uw maximale hypotheek is meestal al lager dan vast dienstverband. Als er dan ook nog eens kredieten etc. aanwezig zijn wordt het een lastig verhaal. LexWonen.nl kan kredieten omzetten zodat uw maximale hypotheek omhoog gaat.

Als u niet genoeg verdiend

Lukt het u niet om te kopen en heeft u wel inkomen? U bent niet de enigste. Een hypotheek met 4 vrienden behoort tot de mogelijkheden.

 

 Onze werkzaamheden

  • Kadastraal onderzoek, hulp bij aankoop, hypotheek, taxatie regelen, bouwkundige keuring regelen, notaris regelen, ontbindende voorwaarden regelen en het inspecteren van de woning op de dag van de overdracht. Wij kijken of de woning wordt overgedragen aan u zoals in de koopakte is afgesproken. Kan ik in mijn proeftijd een huis kopen? Bel ons snel! of kijk even op onze homepage.
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button