Menu

Kosten hypotheekadvies

Huis kopen en de kosten van een hypotheekadvies weten? 

Kosten hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies starters

Ben jij starter op de woningmarkt? Kosten van het hypotheekadvies bedraagt € 995,- voor een alleenstaande starter. Ook is het mogelijk om hypotheekadvies met 3 of 4 personen aan te vragen. Hypotheekadvies voor 4 personen in 1 hypotheek bedraagt € 3.900,- (vanaf prijs)

Kosten hypotheekadvies:

  1. Kosten alleenstaande starter bedraagt € 995,-
  2. Kosten tweepersoonshypotheek starters € 995,-
  3. Kosten 3 of 4 persoonshypotheek € 3.900,-(vanaf)

Wat kost een hypotheek?

Kosten hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies

Hypotheekadvieskosten staat bij iedereen vermeld in de vergelijkingskaart. Banken en hypotheekadviseurs hebben dit op de website staan. Kosten hypotheekadvies via Lexwonen is compleet. Goedkoop hypotheekadvies met uitgebreide variant aan werkzaamheden. Gaat de woning niet door dan heeft u aan Lexwonen geen kosten. Kijk goed wat hypotheekadvies kost.

Huis gezien en GRATIS weten wat je moet bieden?

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheekkosten doorstromers

Ga jij je tweede woning kopen maar nog nooit gebruik gemaakt van de vrijstelling overdrachtsbelasting? De hypotheekadvieskosten zijn exact hetzelfde als bij starters. Ben jij echter ouder dan 35 jaar of heb je al een keer de starterskorting genoten i.v.m. overdrachtsbelasting? Aanvullend heb je dan 2% van de aankoopsom aan overdrachtsbelasting.

Hypotheekadvies & aankoopadvies is inclusief

Wil jij een huis kopen dan heb je niets aan een hypotheekadviseur of een aankoopmakelaar. Je hebt beiden nodig om een woning te kunnen kopen. Lexwonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Alle hypotheekadvieskosten dien je alleen te betalen als het huis door gaat. Goedkoopste hypotheekadviseur met uitgebreide werkzaamheden.

Kosten hypotheekadvies 4 personen

Uniek in Nederland, Lexwonen regelt hypotheken met 4 personen. Lukt het niet met 2 personen om een huis te kopen?  Onder voorwaarden kan een hypotheek met 4 aanvragers. Hypotheekadvieskosten worden dan aanmerkelijk hoger. De aankoopbemiddeling wordt meestal zonder kosten uitgevoerd.

Zijn er nog meer kosten als ik een huis koop?

Zie je een woning en wil je deze kopen. Benieuwd of er nog meer kosten zijn? Houd rekening met een bouwkundige keuring indien dat nodig is. Bouwkundige keuring kost ongeveer € 350,-. Belastingteruggave regelen? Inschatting tussen de € 125,- en de € 250,-  via een accountant of belastingdeskundige.

Kosten van hypotheekadvies kan je via Lexwonen vaak geheel of gedeeltelijk meefinancieren in de hypotheek.

Goedkoop hypotheekadvies en allround advies

Prijs hypotheekadvies is altijd inclusief onderzoek koopakte en woningwaarde. Goedkoop hypotheekadvies omdat jij nooit het risico loopt om geld kwijt te zijn als het huis niet door gaat. Kostprijs hypotheekadvies is altijd netto. Je betaald geen btw over hypotheekadvies. Diverse advieskosten komen in aanmerking als kostenaftrek. Informeer belastingdeskundige of Lexwonen.

Wat vragen jullie voor de hypotheekadvieskosten en welke kosten kunnen wij nog meer verwachten?

Prijs hypotheekadvies bedraagt € 995,- voor alleenstaande starter. Verder moet je rekening houden met taxatiekosten € 800,- ,notariskosten € 995,-. Een slordige € 5.000,- totaal afhankelijk of er overdrachtsbelasting betaald moet worden. Wil jij een hypotheek met 4 personen dan rekenen wij € 3.900,- aan hypotheekadvieskosten.

Hoe komt het dat jullie hypotheek advieskosten van € 995,- zo laag zijn vergeleken met andere advieskantoren.

Onze hypotheekadvieskosten zijn laag omdat onze basiskosten laag zijn. Lexwonen huurt geen dure panden en bespaart hier € 50.000,- per jaar op. Tevens hebben wij rechtstreekse aanstellingen bij geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij makkelijk de hypotheekkosten onder de € 1000,- houden. Wij hebben rekening gehouden met overige kosten zoals bijscholing, software en vergunningskosten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button