Menu

Lening huis

Lening huis, ik heb een leuk huis gezien, waar moet ik heen, wat moet ik verdienen en wat is mogelijk. Op al deze vragen kan je geheel vrijblijvend terecht bij ons. Weet jij dat als je niet voldoende kan lenen dat het ook mogelijk is om samen met ouders een huis te kopen? Kijk hier voor eens op onze pagina: ‘” samen met ouders een huis kopen“. Dit kan met maximaal 4 personen.

Eerste werkzaamheden

We gaan eerst kijken wat het inkomen is en gaan dan bepalen wat er mogelijk is. Heb je te weinig inkomen dan kunnen we gaan kijken naar een aanvullende starterslening. Ook kijken wij welke geldverstrekker de goedkoopste hypotheek verstrekt.

Starterslening

Een starterslening is een aanvullende lening die je krijgt van de overheid. SVN uit Hoevelaken is het orgaan dat namens de overheid startersleningen verstrekt aan de gemeente. De starterslening is de eerste drie jaar aflossingsvrij. Stel dat je inkomen niet stijgt in die drie jaar dan kan je een hertoets aanvragen en hoef je wederom niets te betalen. Het is een veilige manier van lenen en het is altijd i.c.m. een hypotheek.

Wat doen wij?

Wij doen voor de starters zowel de aankoop, starterslening regelen alsmede de hypotheek, lekker alles onder een dak. Lening huis samen met en starterslening moet dan toch wel snel dichtbij komen. Informatie over maximale hypotheek en het juiste bod? Neem contact op.

Aankoop woning

Wij doen tevens de onderhandelingen, koopakte, regelen notaris en taxateur en eventueel een bouwkundige keuring. Doordat wij op de hoogte zijn van prijzen op de woningmarkt kunnen wij goed onderhandelen zodat u niet te veel betaald voor uw droomwoning. Wij raden u altijd aan om uw aan te kopen woning bouwkundig te laten keuren. U weet dan zowel op korte termijn als op langere termijn waar u aan toe bent. Onverwachte uitgaven moet u zoveel mogelijk zien uit te sluiten.

Minder eigen geld nodig

Stel dat we een taxatierapport krijgen van € 150.000 en we hebben de woning aangekocht voor € 140.000 dan is er nog maar weinig eigen geld nodig om te kunnen kopen. Het grote voordeel is dus dat wij alles onder een dak hebben en dat u daardoor goedkoper uit bent.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button