Menu

Startershypotheek Tilburg

Met een Startershypotheek Tilburg koop jij je eerste huis en bespaar je € 125,- tot € 550,- aan hypotheeklasten per maand. Als bonus regelen wij startershypotheek Tilburg voor € 995,-.  Bespaar € 2.000,- aan advieskosten en honderden euro’s per maand aan hypotheeklasten.

Bereken hier uw maandlast en eventueel wat u moet bieden op een huis. Altijd € 150,- tot € 650,- minder maandlasten.

Bespaar € 2.000,- aan advieskosten en honderden euro's per maand aan hypotheeklasten door de startersclausule te activeren🏠.
  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Startershypotheek Tilburg

Startershypotheek Tilburg

Waarom is Startershypotheek Tilburg zo goedkoop?

De startershypotheek Tilburg is goedkoop omdat een eerste huis kopen weinig werkzaamheden met zich mee brengt. Er is geen hypotheekverleden en als starters snel alle documenten kunnen aanleveren dan bespaar je via lexwonen al snel een € 2.000,- aan hypotheekadvieskosten. De enige werkzaamheden die er zijn:

  1. bkr check
  2. betaalbaarheid hypotheek bij overlijden, WW, arbeidsongeschiktheid en scheiding
  3. aanvraag startershypotheek Tilburg, 1 druk op de knop

Startershypotheek Tilburg voor € 995,-

Eerste hypotheek op eerste huis vanaf € 995.-

Eerste hypotheek op eerste huis vanaf € 995.-

Een startershypotheek Tilburg betreft dus je eerste hypotheek en eerste eigen woning. Door de geringe kosten die lexwonen heeft kunnen wij deze voor € 995,- aanvragen.  Ook in de regio Tilburg doen wij startershypotheken.

Welke werkzaamheden omvat een startershypotheek Tilburg nog meer?

Zoek jij een startershypotheek Tilburg dan is de aankoopbemiddeling van de woning belangrijk. Wij helpen met aankoop, taxatie, notaris en de koopakte. Met name in de regio Tilburg kan je nu goed kopen. Veel mensen denken dat je nog veel moet overbieden. Het juiste bod beperkt je eigen geld in de startershypotheek. Je maximale hypotheek  is nooit hoger dan de taxatiewaarde.

Zouden wij ons nooit bemoeien met de woningwaarde bij starters dan zouden er zeker 40% meer afwijzingen zijn. Moest je voor een half jaar geleden nog € 50.000 tot € 100.000 overbieden in Tilburg. Hoger bieden is van de baan en het kan zijn dat hier of daar nog iets overboden wordt.  Wij overleggen voor u met onze taxateurs waar wij mee werken. Startershypotheken in Tilburg dienen van A tot Z goed opgezet worden.

Startershypotheken in andere regio’s

Kijk ook even naar onze startershypotheken in andere regio’s

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button