Menu

Startershypotheek Utrecht

Met een startershypotheek Utrecht heeft u ‚ā¨ 150,- tot ‚ā¨ 500,- lagere hypotheeklasten dan de goedkoopste bank en hulp bij de aankoop van de woning. Omdat je als startende huizenzoeker wel hulp kan gebruiken op het gebied van woningwaarde, aankoop, koopakte en de startershypotheek in Utrecht biedt lexwonen dit betaalbaar aan vanaf ‚ā¨ 995,-. Bereken wat je kan lenen en je bod.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Startershypotheek Utrecht

Startershypotheek Utrecht

Het starterspakket eerste hypotheek Utrecht

Als starter krijg je via Lexwonen een starterspakket aangeboden vanaf ‚ā¨ 995,-:

  1. Gratis hypotheekadvies
  2. Aanvragen van de hypotheek ‚ā¨ 995,-
  3. Hulp bij taxatiewaarde, koopakte en het bod
  4. Regelen notaris

Starters in de regio van

  • Nieuwegein
  • Bilthoven
  • Maarssen

genieten ook van de voordelen van de startershypotheek van Lexwonen. Dat kan omdat je op dit moment ook daar redelijk een huis kan kopen. Startershypotheek in Nieuwegein regelen wij ook wekelijks. Wel is je eerste huis kopen in 2024 lastiger geworden.

Verschil Startershypotheek Utrecht met en standaard hypotheek

Een startershypotheek in Utrecht mag je in 40 jaar aflossen onder voorwaarden. Bij alle banken ben je verplicht om een hypotheek af te sluiten voor 30 jaar of minder met een rentevast periode die u zelf mag kiezen. Waarom zou u de hypotheek in 30 jaar aflossen als u nog vrij jong bent. Met de startersfinanciering Utrecht via Lexwonen mag u de hypotheek in 40 jaar aflossen.

Achteraf spijt en wilt u extra aflossen? Geen enkel probleem, een hypotheek voor startende huizenkopers kunnen de ruimte pakken die ze willen.

Als startersfinanciering Utrecht niet lukt?

Lukt een starterhypotheek niet in de regio Utrecht omdat de inkomens te laag zijn? Weet dat het mogelijk is voor starters om een doorstromers hypotheek voor 4 personen aan te vragen. DFus een huis kopen met 4 personen. Dagelijks regelen wij hypotheken met ouders en kind. Huis kopen met ouders is een van de meest aangevraagde hypotheken sinds 2022. Voorwaarde is wel dat iedereen ook daadwerkelijk onder één dak woont.

Eerste hypotheek aanvragen doe je via lexwonen die meer dan 80 taxateurs in Nederland heeft die snel de taxatiewaarde voor starters weten. Zonder vooraf de taxatie te weten is het moeilijk kopen.

Startershypotheken in andere regio’s

Wilt u meer informatie over startershypotheken in andere regio’s?

Hoeveel bespaar ik op mijn hypotheeklasten van mijn eerste woning met een startershypotheek Utrecht?

Met startershypotheek Utrecht bespaar je minimaal ‚ā¨ 100,- tot ‚ā¨ 550,- per maand aan hypotheeklasten. Het is belangrijk dat u de bkr opvraagt en een werkgeversverklaring heeft voordat u om zoektocht gaat.

Wat kost een startershypotheek Utrecht aan advieskosten en welke werkzaamheden voeren jullie daar voor uit?

Een startershypotheek Utrecht voor de eerste hypotheek op de eerste eigen woning is vanaf ‚ā¨ 995,-. Hulp bij aankoop, koopakte, taxateur en notaris maken het pakket compleet. U betaald geen advieskosten als de hypotheek niet door gaat. Ook ouderen die hun eerste eigen huis willen kopen betalen ‚ā¨ 995,- als het hun eerste hypotheek betreft.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button