Menu

Complexe hypotheek

Complexe hypotheek

Complexe hypotheek

 

Heeft u een complexe hypotheek als zzp / ondernemer of particulier? Ingewikkelde hypotheken die lastig of moeilijk zijn willen wij graag samen met u beoordelen. Kijken tot hoever wij kunnen gaan en zoeken naar oplossingen voor ondernemers en particulieren. Hypotheken zijn sowieso complex maar kunnen complexer worden afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hieronder een paar voorbeelden van moeilijke en complexe hypotheken.

Voorbeeld complexe hypotheek

Lastige hypotheek

Lastige hypotheek

  1. Hypotheek met 3 of 4 personen waarbij eventueel ook nog 1 of 2 woningen verkocht moeten worden
  2. Hypotheken samen met ouders, familieleden of vrienden
  3. Zelfstandigen die graag een woning willen kopen hoeft niet lastig of moeilijk te zijn
  4. Zelfstandigen met meerdere bv’s en of complexe structuren (holdings) en overige concernstructuren.
  5. Net zelfstandig geen hypotheek kunnen krijgen klopt niet
  6. Hypotheek na een scheiding
  7. Twee huizen verkopen en 1 huis terug kopen
  8. Nieuwe baan en geen hypotheek kunnen krijgen / geen vast contract is niet moeilijk voor hypotheek
  9. Volgende huis kopen en dure leningen

Complexiteit zit hem in de faciliteiten van de fiscus en de verschillende voorwaarden van de geldverstrekkers.  Zelfstandigen een hypotheek krijgen kan

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen hypotheek te complex bij Lex

Lexwonen en of partners kijken naar mogelijkheden en niet naar de problemen. Samen gaan we kijken wat er wel kan. Het is logisch dat als er minder verdiend wordt dat je geen hogere hypotheek kan krijgen. Omdat de woningprijzen behoorlijk hoog zijn is het via lexwonen mogelijk om met 4 personen in 1 hypotheek te zitten. Lexwonen heeft altijd oplossingen voor complexe hypotheken. Het kan dermate complex zijn dat een andere collega dit overneemt. Elke hypotheekadviseur heeft zijn specialiteiten.

Andere baan maakt hypotheek ingewikkeld

Net een nieuwe baan maar geen vast contract? Er zijn geldverstrekkers die jou onder voorwaarden wel een hypotheek gunnen. De juiste aanvraag en inventarisering is belangrijk in deze. Ook werken bij een uitzendbureau is voor veel geldverstrekkers een ramp. Lexwonen heeft oplossingen voor deze moeilijke hypotheek. 

Oplossingen hypotheek voor zelfstandigen

Moeilijke hypotheek zelfstandigen

Moeilijke hypotheek zelfstandigen

Lastig is dat ondernemers/ zelfstandigen van 3 jaar cijfers moeten laten zien. Er zijn geldverstrekkers waar je maar van 1 jaar de aangifte inkomstenbelasting nodig hebt.¬† Vaak wordt dan wel ge√ęist dat je een hypotheek met NHG neemt.¬† Heeft u een BV en een hypotheek nodig? Vraag ons per mail alles over complexe hypotheken voor zelfstandige ondernemers. Ook telefonisch en via Teams hebben wij de oplossing vaak voorhanden. Moeilijke hypotheken voor ondernemers bestaat niet. Complexe hypotheken voor zelfstandigen regelen wij.

Andere woning oude deel hypotheek

De complexiteit bij het kopen van een andere woning heeft ook te maken met het oude deel hypotheek. Voorbeeld. Je hebt in januari 2015 een huis gekocht voor ‚ā¨ 200.000,-. In januari 2022 heb jij de woning verkocht en is er nog een restschuld van ‚ā¨ 160.000,-. Koop je nu een ander huis van ‚ā¨ 600.000,- dan ziet jouw hypotheek er anders uit dan je zou verwachten.

Je moet de hypotheek in 30 jaar aflossen. De oude hypotheek heeft precies 7 jaar gelopen. Voor de nieuwe hypotheek begin je dan met 1 deel van ‚ā¨ 160.000,- die nog 23 jaar loopt en aftrekbaar is. Het nieuwe deel hypotheek voor de nieuwe woning bedraagt dan ‚ā¨ 440.000,- gedurende 30 jaar aflossen.

Je bent niets verplicht nooit maar dat heeft dan fiscale consequenties. De moeilijkheidsgraad is ook nog een keer de voorwaarden van alle geldverstrekkers. Complexiteit van een hypotheek zit hem in de massa informatie, voorwaarden en fiscaliteit.

Hoe te werk bij complexe hypotheken?

Vul altijd het formulier in hierboven. Wij maken een eerste screening van de hypotheek en mogelijkheden. Vervolgens gaan wij telefonisch of via Teams( online) bespreken. Wil jij graag op kantoor komen in een later stadium? Geen probleem, de koffie staat klaar.

Hypotheekregels bij scheiding

Bent u gescheiden of gaat u scheiden en u heeft op dit moment nog samen een hypotheek. De moeilijkheid om een hypotheek te krijgen kan op diverse vlakken liggen. Een ding is belangrijk om te weten. Zonder een echtscheidingsconvenant, uitspraak rechter, inschrijving burgerlijke stand en een akte van verdeling kan u geen hypotheek krijgen. Het verleden moet eerst definitief geregeld zijn voordat je verder kan met de toekomst.

Moeilijke hypotheek kan voor ons niet lastig genoeg zijn

Een moeilijke hypotheek kan voor lexwonen niet lastig genoeg zijn. Uiteraard moeten wij samen wel de realiteit onder ogen zien. Wij kunnen van een eurocent geen euro maken. Als u dit begrijpt en u wilt vakkundige begeleiding in specifieke en complexe hypotheken? Neem contact op met ons. Ook telefonisch op: 06-83944458. Lexwonen, aankoop en hypotheek.

Ik heb een lening is huis kopen dan moeilijk?

Hypotheek aanvragen terwijl er leningen of kredieten zijn kan complex worden. Heeft u  een woning met overwaarde en wilt u een andere woning kopen? Met een gedeelte van de overwaarde ga je dan de kredieten aflossen bij de notaris op de dag van de overdracht. Sommige geldverstrekkers doen dit.

Bent u starter op de woningmarkt dan heeft u geen overwaarde. Vaak zijn het de doorlopende kredieten die het moeilijk maakt om een hypotheek te krijgen. Door er 1 persoonlijke lening van te maken val je vaak in een gunstige berekening waardoor je weer wat meer kan lenen. Vraag Lexwonen 7 dagen per week om hulp. Kredieten hoeven niet moeilijk te zijn voor een hypotheek.

 

Ik heb dringend vragen over een lastige hypotheek en over een huis kopen. Kan ik een complexe vraag stellen?

Lees deze pagina en vul het formulier in. Wij beoordelen dan de moeilijkheidsgraad en komen hier dan in de mail op terug. Uiteraard kunnen wij het een en ader toelichten via de telefoon of via teams.

Ik heb te weinig inkomen om te kopen, KAN IK MET 3 OF 4 PERSONEN EEN HUIS KOPEN?

Het is geen probleem om met 4 personen in 1 hypotheek te zitten. Lees deze pagina over complexe hypotheken en u krijgt snel antwoord.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button