Menu

Hypotheek berekenen meerdere personen

Hypotheek berekenen meerdere personen

Hypotheek berekenen meerdere personen

Een hypotheek berekenen voor meerdere aanvragers is mogelijk tot 4 personen. Samen een hypotheekberekening maken heeft al geen zin meer. Hypotheek berekenen meerdere personen via LexWonen betekent dat u een groot en ruim huis kan kopen.

Bereken eerst hoeveel hypotheek u ongeveer kan krijgen met maximaal 4 personen.


  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek berekenen meerdere personen kan

Meerdere personen in 1 huis met 1 hypotheek is DE OPLOSSING om toch betaalbaar te kunnen wonen. Even een voorbeeld van een hypotheek met meerdere mensen. Stel dat alle 4 de aanvragers € 2150,- bruto per maand verdiend. Volgens onze hypotheekcalculator voor meerdere aanvragers kan u een hypotheek krijgen van € 500.000,- via LexWonen.

Met hoeveel personen kunnen wij de hypotheek berekenen en een huis kopen⭐?

U kan met maximaal 4 personen een huis kopen. Koopt u bijvoorbeeld samen met uw vader en u heeft nog een moeder EN u bent zelf ook getrouwd? Jullie kopen dan toch met 4 kopers.

Waar moet ik rekening mee houden als ik met meerderen een huis koop⭐?

U heeft de verplichting om ook met zijn allen onder 1 dak te wonen. Denk er aan dat u ook naar de notaris gaat om vooraf zaken te regelen.

Als ik met meerderen koop en iemand wil het huis verlaten wat dan⭐?

Gaat iemand de woning uit dan zal u het huis moeten verkopen tenzij de overige personen de hypotheek mogen en kunnen dragen.

Als wij met meerderen een huis kopen kan ik dan de hypotheekrente aftrekken⭐?

Als niemand ooit een hypotheek heeft gehad dan mag iedereen het aftrekken in box 1. Heeft iemand ooit een eigen huis gehad dan valt de hypotheek in box 3.

Call Now Button