Menu

Hypotheek berekenen meerdere personen

Hypotheek berekenen meerdere personen

Hypotheek berekenen meerdere personen

Een hypotheek berekenen voor meerdere aanvragers is mogelijk tot 4 personen. Samen een hypotheekberekening maken  voor 2 personen is al heel lastig. Hypotheek berekenen meerdere personen via LexWonen betekent dat u een groot en ruim huis kan kopen.

Bereken hypotheek samen met ouders, vrienden of familieleden tot aan 4 personen. Vul uw mobiele nummer in en u wordt gebeld

Hypotheek et 3 of 4 personen is uitsluitend voor mensen die nog nooit een eigen huis hebben gehad.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek berekenen meerdere personen kan

Meerdere personen in 1 huis met 1 hypotheek is DE OPLOSSING om toch betaalbaar te kunnen wonen. Even een voorbeeld van een hypotheek met meerdere mensen. Stel dat alle 4 de aanvragers € 2150,- bruto per maand verdiend. Volgens onze hypotheekcalculator voor meerdere aanvragers kan u een hypotheek krijgen van € 500.000,- via LexWonen.

Huis kopen met meerdere personen in box 1 of 3

Heeft niemand van de aanvragers of partners ooit een hypotheek gehad? U kan dan met meerdere personen de hypotheek afsluiten in box 1. Dat betekend dat de hypotheekrente aftrekbaar is.

Als er iemand is die ooit een eigen huis heeft gehad of mede-eigenaar is geweest van een huis in het verleden? Met meerdere personen komt dan de hypotheek in box 3. Uw hypotheekrente is niet aftrekbaar en u dient de woning in box 3 op te geven. Vraag uw belastingadviseur om meer advies. Als hypotheekadviseur Veenendaal zijnde hebben wij vaak hypotheken met meerdere personen geregeld.

Hypotheek met 4 vrienden

Het wordt steeds lastiger om een huis te kopen. Weet u ook dat met meerdere vrienden een huis kopen nieuw is? Lees alles over een huis kopen met maximaal 4 vrienden.

Met meerdere familieleden hypotheek aanvragen

Omdat het lastig kopen is doet LexWonen ook hypotheken samen met ouders. Wekelijks komen hier 2 tot 3 gezinnen die met meerdere familieleden een huis willen kopen.

Hypotheek alleen om samen weten?

Wil je weten hoeveel hypotheek je alleen of samen kan krijgen? Lees onze hypotheekblog: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen.

Vraag altijd de Gemeente om toestemming

 Omdat eerste huis kopen voor startende huizenzoekers lastig is worden er steeds meer hypotheken met 4 personen gesloten. Voordat u met meerdere personen een berekening opvraagt is het handig of de Gemeente u toestemming geeft om met 2 families daar te kopen. 

Met hoeveel personen kunnen wij de hypotheek berekenen en een huis kopen⭐?

U kan met maximaal 4 personen een huis kopen. Koopt u bijvoorbeeld samen met uw vader en u heeft nog een moeder EN u bent zelf ook getrouwd? Jullie kopen dan toch met 4 kopers.

Waar moet ik rekening mee houden als ik met meerderen een huis koop⭐?

U heeft de verplichting om ook met zijn allen onder 1 dak te wonen. Denk er aan dat u ook naar de notaris gaat om vooraf zaken te regelen.

Als ik met meerderen koop en iemand wil het huis verlaten wat dan⭐?

Gaat iemand de woning uit dan zal u het huis moeten verkopen tenzij de overige personen de hypotheek mogen en kunnen dragen.

Als wij met meerderen een huis kopen kan ik dan de hypotheekrente aftrekken⭐?

Als niemand ooit een hypotheek heeft gehad dan mag iedereen het aftrekken in box 1. Heeft iemand ooit een eigen huis gehad dan valt de hypotheek in box 3.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button