Menu

Hypotheek en pensioen

Hypotheek en pensioen gaan goed samen. Huurt u een huis op dit moment of betaald u een hoge hypotheekrente op uw huidige woning. Verlaag de maandlasten en koop een ruime woning door onze expertise. Ook om uw overwaarde te verzilveren.

Hypotheek en pensioen

Hypotheek en pensioen

Hypotheek en pensioen kunnen samen gaan

AOW en pensioen komt elke maand binnen. U betaald al jaren een hoge huur of u betaald een veel te hoge hypotheekrente. Wat dacht u er van om dáár te gaan wonen waar u altijd al wilde. Een nieuw huis of appartement op uw geliefde plek dicht in de buurt waar u eigenlijk graag wil zijn. Wat is uw voordeel?

  • Lage hypotheeklasten.
  • Wellicht ruimer wonen door overwaarde oude woning.
  • Voor 30 jaar lang lage hypotheeklasten.
  • Een plek waar u graag woont.

Lexwonen weet dat ouderen graag samen wat willen kopen. Lees meer over seniorenhypotheek Lexwonen.

AOW pensioen en een huis kopen

Hoe komt het dat steeds meer gepensioneerden toch een huis kopen. De overheid stimuleert om ouderen steeds langer thuis te laten wonen. Dat is ook de reden dat de AOW van een hypotheek vader en zoon ongemoeid blijft. Een alleenstaande vader of moeder die samen met zoon of dochter en huis koopt ontvangt toch de alleenstaande AOW. Maar ook gewoon samen met uw partner of op een plek waar u graag bent. Een hypotheek op pensioendatum schrikt niemand meer af. Wij geven uitgebreide informatie en regelen dusdanig een hypotheek zodat uw nabestaanden bij eventueel overlijden van u geen financiële hinder ondervindt.

Hypotheek en pensioen en levenslang lage hypotheeklasten

Als u nu een woning koopt op die ene plek waar u graag wilt zijn en u betaald 30 jaar lang onbezorgd een lage rente?  Wellicht behoort dit tot de mogelijkheden.

Hypotheek en pensioen en overige werkzaamheden

Een hypotheek terwijl u pensioen heeft kan zeker. Het wel belangrijk dat u iemand heft die u ook helpen kan met de aankoop van het huis. Wij zijn tevens erkend aankoopbemiddelaar. Wij regelen dan de aankoopbemiddeling, de koopakte met ontbindende voorwaarden, de hypotheek, taxatie en eventueel de inspectie van de woning. Moet uw oude woning verkocht worden? Wij helpen u aan een lokale makelaar uit uw regio.

Langer in uw eigen woning blijven wonen

Misschien twijfelt u wel om een ander huis te kopen en wilt u graag langer in uw eigen woning blijven wonen door aanpassingen.  Stel dat u door modernisering en aanpassingen aan uw eigen woning voor de rest van u leven daar kan blijven wonen? Geen hogere maandlasten door de Verzilverlening van de overheid.

Kopen voorbehoud verkopen eigen woning

U heeft uw oude woning nog niet verkocht.  U spreekt af (laten wij omschrijven in de koopakte) dat u de woning wil kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud financiering met of zonder NHG. Veilig regelen wij uw zaakjes. Wij zijn maandag tot zaterdag van 05.30 uur – 21.30 uur telefonisch bereikbaar. Bel ons gerust voor informatie over hypotheek en pensioen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button