Menu

Hypotheekadviseur Leersum

Lex Wonen hypotheekadviseur Leersum en omstreken is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Aankoop en hypotheekadvies in de regio van Leersum bespaart u tevens eigen geld. Wij helpen u met de taxatie, aankoop woning en de hypotheek. Ook de notaris wordt voor u geregeld.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.
 • Hidden
 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Hypotheekadviseur Leersum

Hypotheekadviseur Leersum

 

Wij kennen al uw vragen

 • Hoeveel zijn de hypotheeklasten?
 • Te weinig eigen geld voor hypotheek in Leersum.
 • Kan ik het huis kopen met minder spaargeld?
 • Wat is de waarde van de woning?
 • Kan ik dat huis wel betalen?
 • Wat kosten andere huizen in Leersum?
 • Ik wil huis kopen hoe nu te werk?
 • Wat zijn de ontbindende voorwaarden?

Wij zijn al jaren hypotheekadviseur in Leersum en zullen u begeleiden door het gehele traject met huis kopen en hypotheek in Leersum. Wij kennen de toekomstige problemen op de huizenmarkt en zien het als een uitdaging om u te helpen door het juridische bos.

Hypotheekadviseur Leersum ook actief in volgende plaatsen

In de gehele regio zijn wij actief omdat wij vaak gebruik maken van de kennis van lokale makelaars en taxateurs. Als u denkt dat Lex van de Straat Wonen alles weet dan heeft u het mis. Op het moment dat u mij belt met de vraag of een huis mogelijk is en of dat de waarde van de woning klopt dan heeft u binnen 5 minuten bericht.

Telefooncommunicatie, What’s app en mail gebruiken wij volop. Hierdoor werken wij ook als hypotheekadviseur in: Elst (U), Amerongen, Veenendaal, Zeist, Ede, Doorn, Scherpenzeel, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort, Maarn.

Geen eigen geld om een huis te kopen in Leersum?

Gaat u naar de bank voor een hypotheekadvies in Leersum dan zal u merken dat u met de knip op tafel moet komen. Aan eigen geld zal u ongeveer tussen de € 7000 en de € 11.000 op tafel moeten leggen om een huis te mogen en kunnen komen. Dit is afhankelijk van de aankoopsom van de woning.

Doordat wij meestal onder de marktwaarde van de woning kopen heeft u minder eigen spaargeld nodig. Gaat u dit zelf doen dan krijgt u nooit meer hypotheek dan de aankoop van de woning. Lees ook hier alles over persoonlijk hypotheekadvies.

Bij Hypotheekadviseur Leersum minder spaargeld nodig

Hypotheek Leersum en woningwaarde opvragen

Hypotheek Leersum en woningwaarde opvragen

Doordat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren als hypotheekadviseur Leersum zijnde heeft u minder spaargeld nodig. Wij kennen de woningmarkt als geen ander omdat wij woonachtig zijn in Elst gemeente Rhenen. Als erkend aankoopbemiddelaar kopen wij uw droomwoning in de regio Leersum goedkoper aan. In de combinatie met de hypotheek die u nodig heeft is er minder vermogen nodig. Bereken maximale hypotheek en wat je zou moeten bieden.

Hoe weet ik de waarde van de woning?

Wellicht heeft u nog € 1000 nodig maar dat was het dan. Uw hypotheekadviseur Leersum denkt aan alles. Huis op het oog in Leersum? Wilt u een GRATIS woningwaarderapport? Vraag om een woningwaarderapport van uw aan te kopen huis. Wellicht twijfel je nog over huren of kopen kijk eens op onze pagina huurwoning Veenendaal, hier staan voorbeelden van kopen met 4 personen. Riant wonen waarbij je een bepaalde periode afspreekt.

Hoe gaat dat dan bij de bank?

Van een bank krijgt u nooit meer hypotheek dan de aankoopsom van de woning. Dus koopt u zelf bovenstaande woning dan krijgt u niet meer hypotheek dan die € 212.000 bij een tussenpersoon of hypotheekketen. Dat betekend dat u alle kosten met eigen spaargeld moet betalen. Dat kost u snel een slordige € 10.000.

Even alle kosten van de hypotheek op een rijtje. Advieskosten, overdrachtsbelasting, notariskosten, taxatiekosten, aankoopkosten. Via Lex van de Straat Wonen alle comfort aanwezig voor huis en hypotheek in de regio van Leersum. Indien niet duidelijk of vragen  bel mij gerust om uitleg!

Onze documenten

Hieronder vindt u onze documenten die wij als hypotheekadviseur Leersum verplicht zijn om u te verstrekken voordat wij met u aan de slag gaan. Het betreft het dienstverleningsdocument, dienstenwijzer en algemene voorwaarden.  Lees deze documenten gerust door, u ontvangt deze tevens persoonlijk van ons in digitale vorm.

 

Welke stappen moet ik ondernemen?

Bent u op zoek naar een huis? Wilt u weten wat de waarde van een woning is? U heeft te weinig eigen geld om een huis te kopen in de regio Leersum? Wilt u weten of het huis haalbaar is en hoe het zit met de bouwkundige staat?  Wilt u dat het gehele huizentraject voor u wordt geregeld of wilt u dit gedeeltelijk zelf doen? Neem snel contact op met uw Hypotheekadviseur Leersum.

 

✔ Wat is het verschil tussen een hypotheekadviseur en LexWonen?

Het verschil is dat u via LexWonen zowel de aankoop als de hypotheek geregeld heeft. Alles onder 1 dak.

✔ Wat betaal ik voor de diensten van LexWonen in regio Leersum?

Het is afhankelijk van uw wensen maar de hypotheekadvieskosten bedragen € 1495,- de aankoopbemiddeling zit daar gratis bij. Alle hypotheekkosten bij elkaar bedraagt ongeveer 6% van de aankoopsom.

✔ Wat zijn de specialiteiten van Lex Wonen hypotheekadviseur Leersum?

Specifieke hypotheken voor starters, hypotheek met broer, zus of familie en woningwaarde informatie zijn onze specifieke werkzaamheden waardoor minder eigen geld nodig voor de hypotheek.

✔ Hebben jullie alle kennis in huis of draaien jullie op andermans diploma’s.⭐

LexWonen is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur, alle benodigde papieren zijn in huis.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button