Menu

Hypotheekkeuze

Een hypotheekkeuze is echt afhankelijk van de gekozen woning. Bij het zoeken van een hypotheek kijkt 90% uitsluitend naar de hypotheekrente en kiezen vervolgens de goedkoopste bank.

Hypotheekkeuze en waarde woning

Hypotheekkeuze

Hypotheekkeuze

Stel u heeft een huis gekozen met een vraagprijs van € 250.000,- k.k.  Het bod is geaccepteerd en ik ga er even vanuit dat u de waarde van de woning ook weet. Ongeveer 99% weet dat niet maar u weet dat wel. Stel dat de woningwaarde € 260.000,- bedraagt. U kan dan de woning kopen met minder eigen vermogen.

Kiest u nu voor de bank waar u een gedeelte van de hypotheekkosten kan meefinancieren of wordt uw hypotheekkeuze bepaald door de bank die 0,01% lagere hypotheekrente heeft?

Bereken hypotheek en ontvang GRATIS Woningwaarderapport van uw droomhuis

  • Hidden
  • Bereken maximale hypotheek en ontvang GRATIS WONINGRAPPORT van uw droomhuis incl. referentiewoningen


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek kiezen en uw vermogen

Ziet u dus een leuk huis dan moet u het volgende weten:

De keuze is aan u. Uiteindelijk zijn het wel de bovenstaande onderdelen die bepalen welke bankkeuze het beste voor u is. Wilt u meer weten over woningkeuze en hypotheek kiezen? Wilt u geen geld kwijt zijn als het huis niet door gaat? Lex Wonen is de juiste keuze  voor aankoop en hypotheek. No cure- No pay.

Hypotheek 4 personen en hypotheekkeuze

Ja echt waar, een hypotheek met 3 of 4 personen kan. U zal zich moeten beperken met de hypotheekkeuze want banken doen dit niet zo maar. Lex Wonen is de juiste keuze voor aankoop en hypotheek.

Huis kiezen lastig

Het wordt steeds lastiger om een woningkeuze te maken omdat er niets te koop is. Let er op dat je de hypotheekkeuze laat afhangen van de woning. Moet er verbouwd worden? Al dit soort zaken en hoeveel je kan lenen is per bank verschillend door een verscheidenheid aan hypotheekrentes.

Wat kost een hypotheek bij Lexwonen?

Hypotheekkeuze gemaakt? Wie gaat jouw hypotheek regelen. Kosten van een hypotheekadvies bij Lexwonen bedraagt € 1495,-. Let op, de hypotheekadvieskosten zijn niet de enigste kosten. Denk ook aan notariskosten, taxatiekosten en kosten van bouwkundige keuring.

BKR  A of A1 en hypotheek kiezen

Heb je een negatieve A of A1 code in de bkr staan? Een BKR hypotheek kan wel maar niet bij alle banken. Mail ons vooraf de BKR zodat we de juiste bank kiezen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button