Menu

Startershypotheek voor 4 personen

Starterswoning voor startende huizenzoekers

Starterswoning voor startende huizenzoekers

Een startershypotheek voor 4 personen is een ultieme mogelijkheid om een huis te kopen. Ben jij starter op de woningmarkt en zoek jij een huis. Er zijn honderdduizenden starters die gewoonweg geen woning kunnen kopen door de hoge huizenprijzen. Lexwonen heeft een startershypotheek voor 3 of 4 personen. Dus 1 hypotheek met 4 personen en dat is bijzonder. Al snel kan je met 4 starters een slordige € 600.000,-  tot € 1.000.000,- aan hypotheek krijgen.

Hoe werkt een startershypotheek voor 4 personen?

Stel je wil een huis kopen met vrienden, 4 in totaal. Als starter kan je niet alleen kopen door de hoge huizenprijzen. Ook samen kan je bijna geen huis kopen. Gaan jullie met 4 vrienden of familieleden als starter een huis kopen dan regelen wij deze startershypotheek voor 4 starters. Alle 4 de inkomens tellen wij bij elkaar en berekenen voor hoeveel geld jullie kunnen kopen. Daarna gaan jullie op zoek naar een huis. Lexwonen regelt eventueel de aankoop maar in ieder geval de startershypotheek. Willen jullie weten hoeveel startershypotheek jullie kunnen krijgen:

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Startershypotheek voor 4 starters

Startershypotheek voor 4 starters

Voorwaarden startershypotheek met 2,3 of 4 personen

Stel je koopt met 4 bekenden allemaal het eerste huis. Iedereen moet ook verplicht met zijn allen onder 1 dak slapen. Alle starters moeten ingeschreven staan op dat adres. Alle starters zijn eigenaar en schuldenaar. Iedereen is 100% verantwoordelijk voor de gehele hypotheek.

Als mede-eigenaar de woning wil verlaten?

Koop je met 3 of 4 starters een huis en wil na 6 jaar iemand de woning verlaten? Vaak moet de starterswoning dan verkocht worden. Stel je koopt samen een huis voor € 500.000,-.  De woningwaarde bedraagt € 600.000,- na 6 jaar. Iedereen heeft dus het recht op 25% van de overwaarde. Gaat iemand het huis verlaten dan heeft hij recht op € 25.000,-. Vaak zijn dit soort bedragen niet op te hoesten.

Maak vooraf goede afspraken over de minimale duur van samen in een huis wonen. Let op dat huizenprijzen ook kunnen dalen. Lexwonen weet uit ervaring dat de intentie vaak is om 10 jaar samen als tarters bij elkaar te wonen. Daarna gaat er vaak een trouwen.

Wij willen als starters samen 1 hypotheek hoe nu verder?

Starterswoning voor 4 personen

Starterswoning voor 4 personen

Gaan jullie als startende huizenkopers de uitdaging aan? Goede afspraken gemaakt? Maak nu eerst hier de berekening. Lexwonen gaat berekenen hoeveel startershypotheek jullie kunnen krijgen. Vervolgens gaan jullie eerst de gevraagde documenten aanleveren en dan op zoek naar een leuk huis. Dus ga nooit eerst een huis kopen en dan bij lexwonen aankloppen voor een startershypotheek met 3 of 4 personen. Lexwonen heeft meerdere hypotheken van grote groepen starters per week. Het inventariseren voor een hypotheek is veel werk. Wij kunnen geen groepen voor laten gaan.

Als de starterswoning gekocht is?

Is de starterswoning rond dan moet de koopakte getekend worden. Wij helpen hiermee want elke aanvrager moet ook in de koopakte staan. Ook het voorbehoud van financiering is belangrijk en de datum dat de voorwaarden verlopen. Lexwonen wil u daar graag mee helpen. De volgende groepen kopen dagelijks samen een huis:

  1. huis kopen met ouders
  2. vrienden die samen een huis kopen
  3. Broers en zussen die samen een woning kopen

Starterswoning voor 2, 3 of 4 personen

De startershypotheek is voor maximaal 4 personen.  Dat betekent dus dat je ook een startershypotheek met 2, 3 of 4 personen kan afsluiten via lexwonen. De woningmarkt is herstellende en je hoeft niet meer te overbieden. Wel is het zo dat de huizenprijzen behoorlijk hoog zijn. Dat is de reden dat je zelfs met 2 personen als startende huizenkopers geen woning kan kopen.  De 4 persoons startershypotheek via lexwonen brengt uitkomst.

Hoe werkt een startershypotheek met 4 starters en is de hypotheekrente hoger met meerdere personen?

Jullie maken hier eest de berekening hoeveel jullie kunnen lenen. Daarna gaan jullie alle documenten verzamelen. Pas daarna kan u met alle starters op zoek naar een huis. Lexwonen heeft veel startershypotheken met 3 of 4 personen en wij moeten dus goed plannen.

Wij hebben een woning gezien en willen graag met 3 starters en een doorstromer een huis kopen, is dat mogelijk?

Heeft iemand een eigen huis en wil die ook samen met jullie als starter een huis kopen dan is dat mogelijk. Er komt dan een overbruggingshypotheek. Heb je een woning gezien ga dan pas kopen na onze schriftelijke toestemming.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button