Menu

Starterslening Beuningen

Starterslening Beuningen voor starters die hun eerste huis kopen. Schitterend huis gezien in Beuningen en niet haalbaar? Koop uw eerste huis als starter met startersfinanciering Beuningen.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Starterslening Beuningen

Starterslening Beuningen

Uw eerste woning eindelijk toch mogelijk. Bereken snel de Starterslening Beuningen, extra aanvullende lening.

De Starterslening in Beuningen is voor iedereen die voor het eerst een woning koopt. Vanaf 1 januari 2017 is er voor € 2.000.000 aan startersleningen beschikbaar in Beuningen. Meer huis door het nemen van een starterslening. Wel is het lastig te accepteren voor verkopend makelaars omdat daar weer risico’s aan kleven i.v.m. mogelijke afwijzing. In de huidige woningmarkt

Wat is een Starterslening

Een starterslening is een aanvullende lening(hypotheek) die via de Gemeente en SVN geregeld wordt. Starterslening is maximaal € 30.000. De woning mag dan niet boven de € 200.000 worden aangekocht. Bij een starterslening gelden de volgende regels: het gaat om uw eerste eigen koopwoning, u gaat er ook zelf in wonen, na 3 jaar start u met aflossen van de lening, boetevrij aflossen van de starterslening kan altijd, starterslening is altijd met NHG, bij verkoop woning moet u de starterslening aflossen.

Indien u niet in staat bent om de starterslening  terug te betalen dan kan u een her toets aanvragen. Op dit moment zijn de kosten van een her toets € 155,00.  Doe dit voordat de starterslening na drie jaar is afgelopen. Het kan zijn dat een startershypotheek beter voor u is dan een starterslening, vraag hiernaar.

Alleenstaand en daarna samenwonen

Let wel even op! Stel dat u als alleenstaande een starterslening Beuningen aanvraagt en u gaat daarna samenwonen. Stel dat uw inkomen niet is gestegen dus u vraagt een hertoets aan omdat u niet wil aflossen. Wat gebeurd er vervolgens, het inkomen van uw partner wordt er bij geteld en dus moet u gaan aflossen. Vaak is dat geen probleem. Maar stel nu dat u en uw partner gaan uit elkaar,  wat dan?

Als een starterslening eenmaal aan het aflossen is dan kan dit niet meer veranderd worden. Eenmaal aflossen is blijven aflossen zonder uitzondering, ook bij de starterslening in Beuningen.

Wat doen wij

Wij gaan eerst berekenen of  en hoeveel u nodig heeft voor een starterslening. Vervolgens gaan wij op basis van uw inkomen incl. de starterslening bepalen wat uw maximale hypotheek is zodat u rustig op zoek kan naar een leuke woning. Hypotheekleads van lexwonen zijn gewend snel een berekening te ontvangen. Indien u een woning heeft gevonden gaan wij ook mee bezichtigen, wij willen weten wat u koopt en hoe het er uit ziet. Als we gaan bezichtigen weten wij ook al via het kadaster en Calcasa wat de huidige eigenaren in het verleden hebben betaald voor de woning van uw keuze.

Op basis van de combinatie kadaster en bezichtiging kunnen wij de marktwaarde bepalen. Door deze methode heeft u minder of geen eigen geld nodig om een woning te kopen. Als u naar een bank, keten of tussenpersoon gaat dan zullen zei alleen de hypotheek berekenen. U heeft vervolgens een makelaar nodig die u helpt met kopen etc. Wij hebben al deze zaken onder 1 dak. Het scheelt u veel geld en wij hebben nog steeds het motto: No cure-no pay. De aankoopbemiddeling doen wij vaak gratis voor starters. Informeer naar de voorwaarden.

No cure No pay, aankoopbemiddeling gratis

Indien de koop niet doorgaat heeft u aan ons geen kosten. Overige werkzaamheden, koopakte, regelen taxatie, inspectie bij oplevering woning en controleren stukken notaris. De aankoopbemiddeling doen wij gratis i.c.m. de hypotheek.  Wij hopen u snel te kunnen helpen met starterslening Beuningen.

Call Now Button