Menu

Starterslening Buren

Starterslening Buren mooie aanvullende hypotheek

Starterslening Buren voor  uw eerste eigen huis als starter in Buren. Eindelijk is uw eerste huis haalbaar. Ook in Buren is het mogelijk om met minder eigen geld een huis te kopen. Dit doe je dan niet met een starterslening maar met een startershypotheek.

Starterslening berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maximale starterslening Buren

¬†Maximale starterslening Buren bedraagt ‚ā¨ 30.000. De verkopende partij moet zelf ¬†een eigen bijdrage leveren aan de kosten van deze aanvullende lening.

De aankoopprijs van de woning mag niet meer bedragen dan ‚ā¨ 231.000. U kan tevens de laatste verkooptransacties van uw droomwoning gratis via ons ontvangen. Dit is zeker van belang zodat u ook de marktwaarde kan inschatten van uw droomwoning.

Eigenschappen starterslening Buren

Een starterslening is de eerste drie jaar aflossingsvrij en betaald u dus geen kosten. Na die drie jaar gaat u in principe de rente en de aflossing betalen. Indien u niet méér verdiend dan bij aanvang starterslening dan hoeft u deze overheidslening nog niet terug te betalen. Wel moet u dan voordat de drie jaar zijn verstreken een her toets aanvragen. Indien hier uit blijkt dat u inderdaad niet meer verdiend als bij de start van de starterslening Buren dan heeft u weer uitstel van drie jaar.

Let op! Als u alleenstaand bent en u gaat een starterslening aan en gaat daarna samenwonen dan wordt bij de her toets het inkomen van uw partner er bij geteld en gaat u dus aflossen. Mocht uw partner een ex partner worden dan moet u de rente en aflossing gewoon door betalen. Eenmaal begonnen aan het betalen van rente en aflossing van de starterslening Buren dan dient dit tot einde looptijd te gebeuren. Een huis kopen als starter betekent dat u vooraf goed moet nadenken wat u wel en niet wilt.

Naar de volgende woning

Bij verkoop woning wordt de starterslening altijd ingelost. U mag de starterslening Buren altijd boete vrij in zijn geheel of gedeeltelijk aflossen. Let op! Een starterslening is alleen mogelijk als de aanvrager(s) nooit eerder een eigen woning hebben gehad. Deze voorwaarde geld voor alle plaatsen in Nederland.

Advies over een starterslening Buren

Bent u als starter op zoek naar betaalbaar hypotheekadvies? Dan moet u bij Lexwonen.nl zijn, de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland. Bij Lexwonen.nl vindt u zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling. Doordat wij alles onder één dak kunnen aanbieden kunt u veel geld besparen. We zetten onze know-how graag in om u bij te staan bij het aanvragen van een starterslening Buren en bij het krijgen van een hypotheek.

Wij kunnen bemiddelen bij alle banken. Hierbij letten we op de actuele hypotheekrentes en kijken we naar uw wensen en uw situatie zodat we een passende bank voor u kunnen vinden. Lexwonen.nl is een gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur. Eerlijk en deskundig advies, dat kunt u van ons verwachten.

Als een starterslening niet lukt

Op dit moment is het voor starters onmogelijk om alleen een woning te kopen in regio van Buren. Weet u dat u met een stel vrienden een huis kan kopen zodat groot wonen mogelijk is? Sinds enkele jaren krijgen wij wekelijks steeds meer vriendengroepen die samen een huis willen kopen zodat de eerste eigen woning lukt in Buren. Een huis kopen met je broer of zus is ook steeds meer in.

Aankoopbemiddeling vaak gratis

Aankoopbemiddeling is geen overbodige luxe wanneer u voor het eerst een woning gaat kopen. Er is veel waar u op moet letten. Door veel regelwerk uit handen te geven kunt u niet alleen tijd maar ook geld besparen. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de regio. Met deze kennis kunnen we samen met u beter onderhandelen over het huis dat u wilt kopen.

Ook kunnen we een kadastraal of bouwkundige keuring voor u regelen. We zorgen er graag voor dat u straks het huis van uw dromen kunt kopen en dat het aankoop proces soepel verloopt. Onder voorwaarden doen wij de aankoopbemiddeling gratis. Vraag er naar.Wij weten zeker dat wij iets voor u kunnen betekenen met een starterslening Buren.

 

Call Now Button