Menu

Hypotheekadviseur Amerongen

 Hypotheekadviseur Amerongen voor aankoop huis, waarde beoordeling en hypotheek. Bespaar op eigen geld, hypotheekadvies € 995,- als u voor het eerst een woning koopt.  Lex Wonen heeft alles onder 1 dak op basis van no cure-no pay. Ook huis kopen met broer, zus of andere familieleden tot 4 personen in de regio van Amerongen. Ook kopen zonder voorbehoud van financiering is mogelijk zonder dat u enig risico loopt in de regio van Amerongen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheekadviseur Amerongen
Hypotheekadviseur Amerongen

Hypotheekadviseur Amerongen

 Woonadviseur Lexwonen regelt:

 • Minder eigen geld in de hypotheek door overbieden.
 • Aankoopbemiddeling eigen woning en hypotheek.
 • Koopovereenkomst met of zonder ontbindende voorwaarden.
 • GRATIS woningwaarderapport.
 • Ook kopen met Wajong uitkering.
 • Familiehypotheek.

Huis en hypotheek in Amerongen via Lex Wonen, alles onder 1 dak. Aangezien Amerongen lastig kopen is adviseren wij u ook eens op zoek te gaan naar een huis in Veenendaal.

Verder is Lexwonen ook actief als hypotheekadviseur Rhenen en doen wij ook regelmatig voor klanten een hypotheek in Wijk bij Duurstede regelen.

Vergelijk hypotheekadvies prijzen met anderen

Lexwonen is voor starters de goedkoopste hypotheekadviseur uit Amerongen omdat starters veel minder werk hebben. Adviseren zonder dure panden vanuit Elst (U) bespaart veel kosten. Besparingen verrekenen wij met starters omdat deze doelgroep het kwetsbaarste is. Vergelijk de adviesprijzen van alle geldverstrekkers en adviseurs uit de regio. Bovenstaande prijzen kunnen de komende tijd wijzigen. Geldverstrekkers en adviseurs hebben verplicht een vergelijkingskaart. Zoek deze vergelijkingskaart op via Google.

Extra hypotheekmodule is kopen zonder ontbindende voorwaarden zonder dat u zelf risico loopt. Onze verzekeraar staat garant. Uiteraard is deze constructie duurder maar u bespaart hiermee zeker € 15.000,- tot € 50.000,- en u heeft de woning. Gaat huis kopen in Amerongen niet door? Geen hypotheek in Amerongen betekent geen kosten aan hypotheekadviseur.

 

Werkzaamheden hypotheekadviseur Amerongen

Hypotheek Amerongen

Hypotheek Amerongen

 

Hypotheek zeker binnen 1 minuut

Omdat wij binnen 1 minuut zelf een BKR Status Toets, Hypotheek Toets, Marktwaarde Toets en eigen geld Toets regelen kan u daarna direct een bod doen in Amerongen onder voorbehoud. Mail ons uw voorletters, achternaam, geboortedatum en adresgegevens. U ontvangt dan direct of een hypotheek in Amerongen wel mogelijk is. WIJ WILLEN U GRAAG COACHEN hoe u een droomwoning met hypotheek kan regelen in Amerongen.

Meerwaarde hypotheekadviseur Amerongen

Wij begrijpen als geen ander dat u bij de aankoop van een woning en hypotheek in Amerongen duizenden vragen heeft. Door gewoon via What’s app een groep app te maken zijn wij altijd bereikbaar.

Adresgegevens droomhuis

Heeft u een huis gezien in Amerongen of in de regio stuur ons dan de adresgegevens van die woning. Wij gaan kijken wat de taxatiewaarde is van het huis. Middels kadastraal onderzoek gaan wij kijken zodat u weet hoeveel eigen geld u mee moet nemen. Uiteraard zullen wij de woning ook moeten bezichtigen.

Kan jij geen huis vinden op Funda? Regelmatig krijgen wij huizen die nog niet op Funda staan.

Een aanspreekpunt

Uw meerwaarde is alles onder één dak bij Intermediair en erkend aankoopbemiddelaar Lex van de Straat Wonen. Combinatie van werkzaamheden in Amerongen is mogelijk.

U gaat toch geen € 9.000 aan eigen geld in een hypotheek stoppen?

Vraag ons gerust hoe wij als hypotheekadviseur Amerongen zijnde te werk gaan. U gaat toch niet € 9.000 aan eigen middelen in de hypotheek stoppen als dat niet hoeft? Wij kunnen u helpen zodat geen of weinig eigen geld in de hypotheek gaat.

Bouwkundige keuring

Wellicht ziet alles er geweldig uit. Wij adviseren u echter om altijd een bouwkundige keuring te verrichten. Welke problemen kan u tegen komen op de korte en lange termijn? Welke kosten zijn daarmee gemoeid. Kunnen wij deze kosten in een hypotheek verwerken of hebben wij reeds een tophypotheek.

Vooraf weten

Stel dat uit een bouwkundig rapport een advies komt om voor  € 25.000,- op korte termijn te verbouwen voor de veiligheid? U wil dit graag vooraf weten en niet achteraf. U wil toch wel weten waar u aan toe bent.

Welke problemen hebben huizenzoekers

Een hypotheekadviseur Amerongen weet exact waar u als klant tegenaan loopt in de regio Amerongen.

 • Geen eigen geld voor hypotheek.
 • Te weinig inkomen om te kopen.
 • Wie helpt mij met de koopakte inclusief ontbindende voorwaarden?
 • Heb geen vaste baan kan ik wel veilig kopen?
 • Huizen zijn binnen 2 dagen verkocht.

 

Genoeg inkomen te weinig eigen geld in Amerongen 

Judith en Peter hadden ons gevonden op internet. Ze hadden beiden genoeg inkomen echter te weinig eigen geld voor de hypotheek. Ze hadden € 10.500 aan eigen geld nodig, helaas was er maar € 5.200 aanwezig. Na een juiste inventarisatie voor zowel de hypotheek als de woning zijn ze op zoek gegaan naar een huis.

Doordat wij op de hoogte waren van hun bezichtigingen hebben wij telkens als erkend aankoopbemiddelaar de marktwaarde bepaald. Door onze onderhandelingen en hypotheekadvies was een aankoop onder de marktwaarde gelukt. Judith en Peter hadden slechts € 2600,- aan eigen geld nodig.

Hypotheek Amerongen met familieleden

Wilt u samen met broer of zus, vader of moeder een huis kopen dan kan dat via Lex van de Straat Wonen. Een familiehypotheek zorgt voor extra werkzaamheden. Alle kosten die u maakt i.v.m. de hypotheek zijn fiscaal aftrekbaar.

Hoe kom je van je hoge hypotheekrente af

Heeft u nog een hypotheekrente van 5%? Boetevrij omzetten lukt vaak niet. Heeft u nog wel een inkomen? Verkoop uw huis en zoek een droomwoning elders, automatisch vervalt de oude rente. Op een huis van € 200.000 kan het u wel € 350,00 per maand schelen.

Hypotheekadviseur Amerongen en dienstverleningsdocument 

Bank, hypotheekketen of tussenpersoon die ook maar iets doet met hypotheken zijn verplicht om vooraf een dienstverleningsdocument te overhandigen. Hierin staat o.a. vermeld:

 • Wie zijn wij en waar zitten wij?
 • Wat doen wij wel wat doen wij niet?
 • Wat zijn de kosten?
 • Vergunning etc.

Download onze documenten

 • Algemene voorwaarden hypotheek en aankoopbemiddeling.
 • Dienstverleningsdocument.
 • Dienstenwijzers.

Dienstenwijzer Wonen Hypotheken Alg vw aankoop en hypotheek

Lees onze documenten door voordat u met ons in zee gaat. U weet precies wat alles kost voordat wij aan de slag gaan. Door zelf meer werkzaamheden te verrichten zullen de kosten afnemen. U bepaald zelf wat onze werkzaamheden worden. Wij gaan graag met u in overleg.

Werkgeversverklaring altijd nodig

Koopt u een huis dan is een werkgeversverklaring altijd verplicht. Let op dat het inkomen welke op de werkgeversverklaring staat vermeld overeenkomt met de salarisstrook. Als hypotheekadviseur Amerongen zijnde maken wij het vaak mee dat de werkgeversverklaring niet klopt.

Hypotheekproces en de te verwachten werkzaamheden

Hoe verloopt het gehele hypotheekproces in Amerongen nadat wij de inventarisatie en het advies hebben gegeven?

Aanvraag Hypotheek Amerongen

Het is van belang dat u geen financiële verplichtingen aan gaat gedurende het hypotheekproces. Ook is het belangrijk dat u de drie maanden daarvoor geen verplichtingen bent aangegaan. Ook valt hieronder mobiele abonnementen en roodstand mogelijkheden activeren. Uw moraliteit moet goed zijn, zeker in deze tijd. De hypotheekaanvraag wordt verstuurd en vervolgens binnen 48 uur kan u het volgende verwachten.

Akkoord hypotheek of aanvullende vragen

Of wij ontvangen een akkoord voor de hypotheek zonder eigen geld in Amerongen of ontvangen vragen n.a.v. aangeleverde documenten. Ook kan het zijn dat er iets in de BKR staat wat wij net gemist hebben.

Indien aanvullende vragen

Indien er aanvullende vragen zijn dan dient dit dezelfde dag opgelost te zijn of uiterlijk de dag er na. Vervolgens kan het 48 uur duren tot dat er een finaal akkoord of een afwijzing komt.

Vervolg hypotheekproces na akkoord hypotheek Amerongen

Nadat het finaal akkoord binnen zijn de werkzaamheden nog niet voorbij.

Mail omtrent overlijdensrisicoverzekering

U ontvangt vrij snel na het finaal akkoord van de hypotheek een e-mail met een vragenlijst voor de overlijdensrisico verzekering. Deze verzekering wordt dusdanig passend gemaakt zodat de nabestaande de hypotheek kan betalen. Vragenlijst dient dezelfde dag digitaal ingevuld te worden. Vanaf 2018 is een verzekering niet meer verplicht echter meestal wel van belang om betalingsproblemen eventueel te voorkomen.

Bankgarantie activeren per mail

De bankgarantie moet gesteld worden. U ontvangt wederom een mail waarin u gevraagd wordt om akkoord te gaan met de bankgarantie, ook wel waarborgsom genoemd. Koopt u samen dan ontvangt uw partner ook deze mail. Beiden moeten hun goedkeuring geven.

Vragen van notaris

Het laatste onderdeel wat u moet regelen is het invullen van de vragenlijst van de notaris. Meestal stuurt de notaris per mail een bericht.

Huis gezien hoe nu verder

U heeft een leuk huis gezien en wil graag alles weten over de woning en de hypotheek. Wij willen graag uw wensen met u bespreken via een bezoek, mail, What’s app of per telefoon zodat u weet hoe alles werkt. Kijk voor meer info op onze thuispagina.

Hypotheekadviseur in Amerongen altijd bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-za van 05.30 uur tot 21.30 uur. Stuur ons geheel vrijblijvend de adresgegevens van uw droomwoning. Weet de marktwaarde. U ontvangt deze van ons direct geheel kosteloos. Neem contact op met uw hypotheekadviseur Amerongen.

FAQ

Waar moet ik aan denken als ik in de regio van Amerongen een huis koop?

Als u in de regio van Amerongen een huis wil kopen dan moet u in ieder geval de woningwaarde weten zodat u weet of de vraagprijs reëel is en omdat u dan weet of u moet overbieden. Suggestie: Lees meer over hypotheek in Amerongen.

Ik kan bijna geen huis vinden in Amerongen of het huis is al verkocht aan een ander. Hoe kan ik toch kopen?

U kan toch kopen als u slim een bod doet boven de vraagprijs. U moet da binnen de woningwaarde bieden of nog hoger als u eigen geld wil meenemen extra. Suggestie: Lees meer over huis kopen en overbieden.

Ik kan alléén niet kopen in Amerongen, heeft u daar een oplossing voor?

De oplossing zou kunnen zijn dat u samen met uw broer, zus of andere bekenden of familieleden een huis koopt in Amerongen. Als u met meerderen koopt dan heeft u een mooie oplossing om toch te kunnen kopen.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button