Menu

Prijs hypotheekadvies voor de helft

Via Lexwonen is voor een starter de prijs hypotheekadvies voor de helft. Heel simpel gezegd. Zit u bij de Rabobank dan kost het hypotheekadvies en bemiddeling van de hypotheek voor een starter € 2.200,-. |Via Lexwonen betaald u voor het hypotheekadvies en de bemiddeling de helft of minder.

Hoe kunnen jullie de prijs van hypotheekadvies voor de helft doen?

Wij kunnen voor starters de helft van de prijs rekenen dan bij uw eigen bank omdat wij:

  1. geen dure panden hebben
  2. klant heeft geen hypotheekverleden dus veel minder werk

Omdat er geen hypotheekverleden is en omdat wij geen dure panden hebben en veel samenwerken met partners kunnen wij voor de helft van het geld werken. Vertel ons gewoon bij welke bank u bankiert. U kan ook zelf kijken op de website van uw bankier. Of zoek in Google op dienstverleningsdocument hypotheek (gevolgd door de naam van de bank). U ziet hier de hypotheekadviesprijzen staan van starters.

Alleen starters genieten voordeel voor de helft van het geld

Deze basis hypotheek geld uiteraard alleen voor starters. Het is logisch dat als huizenzoekers meerdere werkzaamheden wensen dat daar voor betaald wordt. Voorbeeld: U bankiert bij de ING-bank en wil een hypotheek via Lexwonen afsluiten voor de helft van normaal. Zie hieronder de huidige hypotheekadviesprijzen van geldverstrekkers.

Prijs hypotheekadvies voor de helft

Prijs hypotheekadvies voor de helft

U ziet hierboven de adviesprijzen en bemiddelingskosten van geldverstrekkers. U ziet bij de ING-bank staan dat hypotheekbemiddeling en hypotheekadvies totaal € 1799,- betaald. Via Lexwonen.nl betaald u dan voor deze module € 899,50.

Vergelijk zo de andere geldverstrekkers. Lexwonen is aankoopmakelaar en hypotheekadviseur en werkt landelijk. Alleen starters die voor het eerst een eigen huis kopen doen wij de hypotheekadviesprijs voor de helft.

Prijs hypotheekadvies de helft goedkoper

Voor een starter zal goedkope hypotheekadvies prijzen goed uitkomen. Vaak is dat geld nodig om hoger te bieden. In Amersfoort bijvoorbeeld moet je nog steeds overbieden. Lees alles in onze blog hypotheekadviseur Amersfoort. Is het erg lastig om daar een woning te kopen? Wilt u eventueel ook in Veenendaal wonen? Kijk dan eens op onze pagina hypotheekadvies Veenendaal.

Meer weten over de goedkoopste hypotheekadviseur?

Wilt u meer weten over het hoe en waarom wij alles voor de helft doen? Lees dan onze pagina over de goedkoopste hypotheekadviseur.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button