Menu

Starterslening Leerdam

Uw eerste eigen huis nu wel haalbaar met een starterslening Leerdam. Door onze starters toets, BKR toets en Hypotheek Toets snel zekerheid.

Starterslening berekenen

  • Hidden
  • Bereken online uw Starterslening. U ontvangt direct bericht


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Starterslening Leerdam

Starterslening Leerdam

Starterslening Leerdam is lastiger kopen!

Leerdam heeft € 20.000 op de plank liggen voor Starterslening Leerdam. Leeftijd jonger dan 37 jaar. De lening is alleen voor inwonende die een binding hebben met Leerdam.

Heeft u een leuke woning gezien vraag ons naar de waarde van die woning en hoeveel u maximaal kan krijgen aan hypotheek en Starterslening. De starterslening is de eerste drie jaar aflossingsvrij en gaat u pas afbetalen als u meer gaat verdienen.

Na drie jaar gaat u aan de starterslening rente en aflossing betalen tenzij u kan aantonen dat u niet méér verdiend dan bij aanvang starterslening. Let op! Een starterslening  is uitsluitend voor aanvragers die voor het eerst een woning gaan kopen.

Heeft één van de twee aanvragers in het verleden een eigen woning gehad dan zijn zei uitgesloten van Starterslening Leerdam. Tegenwoordig is het kopen van je eerste eigen huis makkelijker met een startershypotheek.

Mail ons indien vragen!

Advies over een starterslening

Lexwonen.nl is dé hypotheekadviseur die starters helpt met de aanvraag van een starterslening Leerdam. Wij zijn de goedkoopste van Nederland. U vindt bij ons alles onder één dak, zowel hypotheekadvies als aankoopbemiddeling van uw nieuwe woning. Dankzij onze know-how kunt u veel geld besparen. Maak een berekening hoeveel u kan lenen.

Wij bemiddelen met alle banken en kijken hierbij uiteraard naar de laagste hypotheekrentes. Als gecertificeerd Wft-hypotheekadviseur kunt u op ons rekenen! We helpen u met het aanvraagproces van de starterslening Leerdam en we geven u persoonlijk advies.

Aankoopbemiddeling

Bij Lexwonen.nl bieden we u ook aankoopbemiddeling. Een hypotheek vraagt u aan voor het kopen van een huis. Het is dan wel zo prettig als u zeker weet dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als u het huis heeft gekocht.

Daarom kijken we bij Lexwonen.nl met u mee wanneer u op zoek gaat naar een koopwoning. We kijken bijvoorbeeld naar verkoopprijzen van woningen in de regio en regelen een kadastraal onderzoek.

Zo bepalen wij de marktwaarde van de woning die u wilt kopen. We gaan met u mee tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. Ook beoordelen wij de koopakte en bespreken de ontbindende voorwaarden. We onderzoeken het kadastraal plan, het eigendomsbewijs en de publiekrechtelijke beperkingen. Ook controleren wij voor u de stukken van de notaris en begeleiden we u tijdens de overdracht van de woning.

Door Lexwonen.nl in te schakelen voor aankoopbemiddeling als u een woning wilt kopen wordt het kopen van een woning overzichtelijk. U weet dankzij Lexwonen.nl exact waar u aan toe bent. Wij helpen u graag bij de aankoop, hypotheekadvies en de goedkoopste hypotheekrente voor uw droomhuis! Wij zijn erkend aankoopbemiddelaar. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden!

Weinig eigen geld nodig bij Lexwonen.nl

Als u een huis koopt met of zonder starterslening in Leerdam  heeft u veel eigen geld nodig. U ontvangt alleen nog maar een hypotheek ter grootte van de koopsom van de woning.

Alle overige kosten zal u met eigen spaargeld moeten betalen. De kosten bestaan uit overdrachtsbelasting, NHG kosten, advieskosten, taxatiekosten, notariskosten en aankoopkosten. Op een woning van € 200.000 betaald u een slordige € 10.000 aan kosten. Lexwonen.nl zorgt door slimme aankoop van de woning dat u geen of weinig eigen geld moet inbrengen.

Bel ons gerust voor uitleg. En mocht de aankoop niet doorgaan om welke reden dan ook u ontvangt van ons dan ook geen rekening. No cure-no pay. Wij hopen u snel te mogen helpen met aankoop en starterslening Leerdam.

Call Now Button