Menu

Hypotheekadviseur Ede

Hypotheekadviseur Ede‚≠ź bespaart u¬† veel eigen geld in de hypotheek door lokale kennis kadastraal onderzoek en door bieden zonder voorwaarden zonder dat u risico loopt. Als starter betaald u vanaf ‚ā¨ 595,- aan hypotheekadvies en daarmee zijn wij de goedkoopste hypotheekadviseur Ede en omstreken. Nog belangrijker is dat u via ons kan bieden zonder voorbehoud van financiering op een woning. Het risico is gedekt via Lexwonen verzekering. Alleen zonder ontbindende voorwaarden kan je een huis kopen in deze tijd.

Alleen zonder voorbehoud van financiering kan u kopen. Weet u dat Lexwonen een Garantieplan heeft, U loopt geen risico. Wij hebben dit verzekerd!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het Whitepaper ontvangen over het bieden zonder voorbehoud van financiering. Tevens info over de verzekering die alle kosten betaald als er een afwijzing komt van de bank. Met BiedZeker garantieplan via Lexwonen kan u toch een woning kopen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In Ede een betaalbare woning kunnen kopen met maximaal 4 aanvragers. Geen zakken vol met spaargeld kwijt in de hypotheek. Als hypotheekadviseur Ede kan ik u goed helpen. Heeft u te weinig inkomen voor de eerste hypotheek? Er zijn andere mogelijkheden om te kunnen kopen.

Werkzaamheden Hypotheekadviseur Ede

Hypotheek Ede e.o.

Hypotheek Ede e.o.

Als lokaal financieel adviseur in Ede‚≠ź doe ik de volgende specialistische werkzaamheden.

  • Hypotheek zonder dat u spaargeld nodig heeft
  • Lokaal kadastraal onderzoek in Ede
  • Aankoopbemiddeling huis
  • Hypotheek samen met familie in Ede
  • Samen met vrienden een hypotheek

Hypotheek 2.0 is zonder eigen geld een huis kopen in Ede

U bent al bij een bank geweest in Ede en u bent zeker geschrokken?
Wij kunnen u als hypotheekadviseur helpen aan een hypotheek zonder eigen inbreng.
Ook als u samen met uw ouders of familie een huis wil kopen kunnen wij regelen.

Financieel adviseur Ede is er voor u als er geen spaargeld is om een huis te kopen. Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen aan een woning.

Financieel specialist Ede

Meer mogelijk bij hypotheekspecialist Ede Lex van de Straat doordat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn en hypotheekadviseur. Heft u een leuk huis gezien in Ede? Wilt u graag een woningwaarde rapport gratis opvragen? Klik hier voor gratis Woningwaarde rapport.

Door onze toets mogelijkheden bij de BKR, het kadaster en banken kan u direct een bod uitbrengen.

Zekerheid troef

M√©√©r financi√ęle zekerheid en direct een huis kopen in Ede door ons hypotheekadvies. Weet u dat het ook mogelijk is dat u zich laat inkopen in een woning in Ede en de regio? U betaald dan de helft van de markwaarde en gaat inwonen bij uw familie of kennissen. Zij ontvangen dit geld dan op de rekening. Verzilvering hypotheek door inkopen.

Hypotheekadvies aankoopbemiddeling en BKR onder één dak in Ede

Erkend aankoopbemiddelaar zijn en Online Intermediair strategie in Ede en omgeving zijn onze werkzaamheden.
Een BKR Status Toets uitvoeren voor aanvang hypotheekadvies  behoort tevens tot ons werk.
Weet exact wat u hypothecair kan lenen in de regio Ede.

MAXIMAAL RESULTAAT doordat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren in Ede.
De combinatie aankoopbemiddeling en financieel expert Ede geven u veel mogelijkheden!
Veilig en snel een eerste huis kopen zonder eigen geld mede door onze snelle BKR Status Toets , hypotheektoets, eigen geld toets en marktwaarde toets.

Wat klanten vertellen over Lex Wonen

Wij zijn er trots op dat wij vanaf juni 2018 ook een mogelijkheid hebben dat klanten een review kunnen schrijven en Lex Wonen kunnen beoordelen.
Wij vinden het belangrijk dat nieuwe klanten  kunnen lezen wat anderen van ons vinden, juist in 2023. Een juiste beeldvorming is van levensbelang.

Waarom vinden wij een beoordeling belangrijk

Door een mooie beoordeling ga je stijgen in Google waardoor er meer klanten uit Ede en de regio naar je website komen.
Met name voor belangrijke zaken zoals een huis aankopen en financieel advies is een goede beoordeling verschrikkelijk belangrijk.

Referenties zijn 30% van de omzet

Ongeveer 30% van de klanten zijn referenties. Klanten dus die zijn aanbevolen door bestaande klanten.
De rest van de klanten ( 70%) heeft ons gevonden via Google. Het mag duidelijk zijn dat wat klanten vertellen over Lex Wonen alles bepalend is voor de omzet.

Vergunning hypotheekadviseur Ede

Kijk op de website van de Afm voor onze vergunning.

Van 3 fases naar 1 fase hypotheek afsluiten

Lex Wonen kent geen drie fases meer voor wat betreft het afsluiten van een Hypotheek in Ede. Natuurlijk is er een ori√ęntatiefase voor de aspirant huizenkoper.

Natuurlijk wil hij zijn maximale hypotheek weten.  Fase 1 is net zo belangrijk als fase 3. Lex Wonen kent maar 1 fase.

Klant heeft al gekozen voor goedkoopste financieel adviseur in Ede 

Tegenwoordig heeft de klant de dienstverlening en dienstverleningsdocumenten al vergeleken van veel collega’s.
Opvallend is dat niet de prijs van het advies maar de kennis en de omvang van een website bepalend is of hij klant wordt.

Veel content over hun specifieke situatie en rijkelijk veel informatie over hun vragen doet een klant besluiten of hij bij je komt.
Ik heb sinds 2014 niet één klant gehad die vroeg wat de prijs was van onze dienstverlening.

Alle klanten vroegen uitsluitend of ik ook hun probleem kon oplossen.
Het dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden hadden sommigen al van de website geplukt.
De volgende reacties waren voor mij opvallend om te horen.

 • Overal moeten wij toch betalen
 • Ik kwam op uw website na Gegoogeld te hebben over mijn probleem
 • U kaart precies mijn probleem aan op uw website
 • Ik herken mijn situatie uit uw zeer omvangrijke website
 • U heeft het probleem van mijn kennis ook opgelost (referenties)

Was het voor kort nog not done¬†om stoffige teksten te publiceren. Bij uw lokale hypotheekadviseur Ede, Lex Wonen,¬† zijn deze teksten succesvol gebleken de laatste drie jaar. Het is geen roman wat u op onze website vind, wel oplossingen van financi√ęle problemen in de regio Ede.

Hypotheekadviseur Ede en de BKR Status Toets uitvoeren

Helaas redt u het niet alleen met het overleggen van werkgeversverklaring en salarisstrook. Let op! Uw maximale hypotheek minus BKR minus overige betalingsverplichtingen = maximale hypotheek. Heeft u een mobiele telefoon, roodstand mogelijkheid of ergens een financiering?

Heeft u dit wellicht gehad in het verleden? Alles wat er staat moet afgetrokken worden van uw toetsinkomen. Uw moraliteit is allesbepalend om een hypotheek in Ede te verkrijgen. Als hypothecair adviseur Ede zijnde weet u door onze BKR Status Toets binnen 10 seconde uw kredietwaardigheid. Snel weten waar u aan toe bent binnen 10 seconden voor aankoop en hypotheek zonder eigen geld bij uw hypotheekadviseur Ede.

Financieel advies Ede

Waar is de woning in het verleden voor aangekocht? Wat is de huidige marktwaarde van de woning in Ede? Hoe hoog is de hypotheekrente? Wat doen dezelfde soort woningen in Ede? Neem snel contact op voor een Hypotheekadvies Ede. Ede is een geweldige stad die nog steeds in ontwikkeling is. Met de dorpen er omheen is het een compleet plaatje.

Hypotheek Ede

Een hypotheek Ede is goedkoper dan een hypotheek in de omliggende dorpen Lunteren, Harskamp, Wekerom , Bennekom, De Klomp, Otterlo en Ederveen. In die plaatsen van de Gemeente Ede zijn de huizen duurder.

Toch kunnen wij vaak een hypotheek regelen zodat u uw eigen geld op zak kan houden. Meer financieren bij Hypotheekadviseur in Ede omdat er ruimere mogelijkheden zijn voor aankoop en hypotheek.

Financieel adviseur Ede en Erkend aankoopbemiddelaar

‚ÄčBent¬†u op zoek naar een¬†hypotheekadviseur Ede omdat u in de omgeving van Ede een huis wilt kopen of omdat u zelf uit Ede komt? Bij Lex van de Straat Wonen helpen we u graag met een financieel advies en de aankoop van uw huis.

Lex van de Straat Wonen is gecertificeerd als WFT-hypotheekadviseur en erkend aankoopbemiddelaar. We hebben veel kennis op het gebied van hypotheken en woningprijzen.

Hypotheekadvies Ede

Graag gaan wij voor u op zoek naar een hypotheek die bij u past. Uiteraard helpen wij  u om overzicht te krijgen in de wereld van hypotheken en banken. We nemen u veel werk uit handen. Als hypotheekadviseur Ede zijnde zijn wij er voor u. U heeft een huis gezien maar wil snel schakelen en geen eigen geld in de hypotheek. Onze kenmerken:

 • Snel Hypotheektoets
 • Snel BKR statustoets
 • Aankoop woning en koopakte regio Ede
 • Hypotheek regelen
 • Geen of weinig eigen vermogen nodig

U kan alleen beslagen te ijs komen als u alles weet over u zelf en de woning te Ede. Wij als hypotheekadviseur Ede helpen u op weg. Ga tijdig de benodigde documenten opzoeken.

Hypotheekadviseur Ede inschakelen voor Turn Key hypotheek

‚ÄčAls hypothecair specialist Ede zijnde gaan we voor u op zoek naar een hypotheek die past bij uw wensen,¬†bij uw woning en bij wie u bent.

We gaan niet alleen op zoek naar een hypotheek met de laagste hypotheekrente maar ook naar een hypotheek die ook in de toekomst bij u past.

Wij bemiddelen bij Lexwonen.nl met alle banken en zetten de hypotheekrentes op een rij. Wat vindt u belangrijk? Hoe denkt u dat uw leven er over 10 jaar uitziet? Welk huis wilt u gaan kopen? Hoeveel wilt u lenen? Is een starterslening wat voor u? Combinatie schenking eigen geld en starterslening berekenen.

In Ede is per 2018 de starterslening gestopt, wel zijn er in omringende plaatsen startersleningen verkrijgbaar.

Een huis kopen is iets heel persoonlijks net als een hypotheek. Iedere situatie is anders. Wij leveren u daarom advies op maat. Zo helpen we u een hypotheek te vinden die precies past bij uw manier van leven.

Ook de timing is vandaag de dag van belang. Binnen 10 seconden  meer zekerheid i.v.m. de toetsen van hypotheekadviseur Ede.

Financieel Advies Ede van Lex van de Straat Wonen

Lex van de Straat Wonen, de hypotheekconsulent Ede biedt u niet alleen hypotheekadvies. We zijn gespecialiseerd in het helpen van starters op de woningmarkt. Gaat u voor het eerst een huis kopen? We helpen u bij Lexwonen.nl graag.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over bieden met zekerheid zodat u zonder voorwaarden veilig een bod kan doen. Ook kunnen we u bijstaan in de aankoop van een eigen huis waardoor u minder eigen geld nodig heeft. Wellicht wilt u weten hoeveel er voor deze woning is betaald in het verleden en wat de huidige marktwaarde is? Ontbindende voorwaarden in de koopakte regelen wij ook met u. Wij zoeken alles voor u uit.

Garant staan ouders voor hypotheek

In het verleden konden ouders borg staan of garant staan, dit alles kan niet meer. Wel is mogelijk dat ouders mede hoofdelijk schuldenaar zijn. Op deze wijze extra hypotheek mogelijk.

Aankoopbemiddeling in Ede

U kunt ons ook inschakelen voor de aankoopbemiddeling. We gaan dan met u mee tijdens bezichtigingen, zitten bij u aan tafel tijdens onderhandelingen en regelen ingewikkelde zaken voor u zoals een kadastraal onderzoek.

We helpen u als erkend aankoopbemiddelaar om een huis te kopen dat geen verrassingen voor u heeft. Met de aankoopbemiddeling van uw hypotheekadviseur Ede Lex van de Straat kunt u zeker zijn van uw zaak.

Wij adviseren u wel om altijd een bouwkundige keuring te laten verrichten.

Goed geregeld

U hoeft niet bang te zijn dat u na het zetten van uw handtekening op het koopcontract van de woning voor vervelende verrassingen komt te staan. Als u Lexwonen.nl inschakelt is alles goed geregeld.

Uiteraard kan u de aankoop ook zelf doen en zorgen wij uitsluitend voor andere zaken. E.e.a. wordt uiteraard van tevoren vastgelegd.

Als hypotheekadviseur Ede en omstreken helpen wij u niet alleen met de hypotheek maar ook met de aankoop van de woning indien u dit zelf lastig vindt.

Geen eigen geld nodig voor hypotheek in Ede

Een hypotheek in Ede regelen samen met de aankoop van de woning dan heeft u via ons geen of minder eigen geld nodig.

Let op : Verschil tussen taxatiewaarde en de aankoopprijs woning betekend minder eigen geld nodig voor de hypotheek.

Waarom bij de bank zoveel eigen geld nodig

Als hypotheekadviseur Ede krijgen wij dagelijks de vraag waarom starters zoveel eigen geld in de hypotheek moeten stoppen. Keek men vroeger nog bijna uitsluitend naar het inkomen nu kijkt men ook naar de aankoopsom.

Stel dat u een huis ziet van ‚ā¨ 250.000 en op basis van uw inkomen kan u wel ‚ā¨ 300.000 aan hypotheek krijgen.¬†In het verleden mocht je gewoon een lening tot aan je maximale hypotheek ongeacht de waarde van de woning.

Door gedwongen verkoop ontstonden er restschulden omdat de hypotheek aflossingsvrij was.

In 2018 maximaal de koopsom bij de bank

Doordat je via de bank nu maximaal de koopsom van de woning aan hypotheek krijgt moet u alle bijkomende kosten zelf betalen. Verplichte aflossingen zorgen er voor dat de kans op restschulden onmogelijk zijn.

Hypotheekadviseur Ede helpt u met huis kopen zonder eigen inbreng 

Doordat wij u helpen met kadastraal onderzoek en het aankopen van een huis onder de marktwaarde heeft u bij hypotheekadviseur Ede Lex van de Straat geen eigen geld nodig. Mail ons gerust de adresgegevens van uw droomhuis, u hoort van ons de mogelijkheden.

Hypotheekadviseur Ede met dalende hypotheekrente gedurende 20 jaar

Een hypotheekadvies die vaak aansluit bij de wensen van de meeste klanten. Iedereen weet wat een 20 jaar rentevast periode betekend. Gedurende 20 jaar geen rente stijging en geen rentedaling.
Uw hypotheekadviseur Ede kan ook een hypotheek regelen met absolute zekerheid van periodiek dalende hypotheekrente gedurende 20 jaar. Zonder bijkomende kosten uw hypotheekrente laten dalen ongeacht de marktrente.

Woning net in verkoop, hogere taxatie

Koopt u in Ede een huis die net in de verkoop staat dan is het vaak mogelijk om met minder eigen geld te kopen. De waarde van een woning die al 5 maanden te koop staat is daarentegen lager.
U begrijpt dat als u de woning onder de marktwaarde aankoopt dat u minder spaargeld nodig heeft.

Hypotheekrentes minst belangrijkste onderdeel

Via Lex Wonen krijgt u dezelfde hypotheekrentes als bij een hypotheekketen, tussenpersoon of welke bank dan ook. Wij vinden een hypotheekrente niet zo belangrijk. Wilt u weten waarom niet?

Bij de ene bank kan je de hypotheekkosten wel meefinancieren onder voorbehoud van taxatierapport en bij de andere bank niet. Een verschil van een paar tiende in procenten is dan niet de oplossing. Lexwonen geeft het goedkoopste hypotheekadvies in Nederland voor starters.

Er zijn banken die na twee jaar automatisch hun hypotheekrente laten dalen, anderen weer niet. Sommige banken gaan makkelijk om met verbouwingsdepot en zijn 0,2% duurder. Er is altijd wel wat aan de hand. Het ligt aan uw persoonlijke omstandigheden wat het beste voor u is.

Dalende hypotheek indien arbeidsongeschikt

Wordt u voor minimaal 35% arbeidsongeschikt in Ede dan is het belangrijk dat uw hypotheekkosten omlaag gaan. Voor een luttel bedrag regelt u dat bij arbeidsongeschiktheid de hypotheek daalt tot 60% van de marktwaarde.

Voorbeeld: U zit in de WIA en bent voor 35% arbeidsongeschikt. Uw leuke huis in Ede wordt nu een strop om de hals. Stel dat uw huis een marktwaarde had van ‚ā¨ 260.000,- en de hypotheek was bij aanvang ook ‚ā¨ 260.000,-.¬†Uw hypotheekbedrag zal verlaagd worden naar ‚ā¨ 156.000,-. Dit is namelijk 60% van ‚ā¨ 260.000.

Het maakt niet uit of u een WGA of IVA uitkering heeft, vanaf 35% arbeidsongeschiktheid gaat de aflosverzekering de hypotheek drastisch verlagen. Een uitermate kiene oplossing in de plaats van een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar u per maand een uitkering krijgt.

Voor beide producten is wat te zeggen maar de lage premie van de aflosverzekering maakt dit product zeer interessant.

Hypotheekadviseur Ede helpt met verbouwingsdepot

Prima huis gezien in Ede met een prima ligging. Helaas knapt u af op de keuken en de badkamer. Veel eigen spaargeld is er niet dus deze woning kan het niet worden.

Let op! Door dat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn kunnen wij bepalen of er nog een restwaarde zit op de keuken en badkamer.

Indien dit niet zo is dan mag u alles 100% meefinancieren zonder eigen geld. Wel moet u dan de keuken en badkamer zelf inbouwen. Uiteraard beslist een onafhankelijke taxateur of de restwaarde nihil is.

Hypotheekadviseur Ede helpt u ook als er verbouwd moet worden.

Hypotheek met familie bij Lex Wonen

Ook in Ede wordt het steeds lastiger om een woning te kopen. Huizen worden steeds duurder en alleen kopen bestaat bijna niet meer. Banken doen het niet maar wij kunnen u helpen aan een hypotheek met ouders. Een huis kopen met ouders is een veel gevraagde hypotheek.

 Pensioendatum in zicht inzage pensioendocumenten

Hypotheekadviseur Ede houdt ook rekening met uw pensioendatum. Banken vragen deze documenten op indien u binnen 10 jaar na de hypotheekaanvraag met pensioen gaat. Wij vinden het belangrijk dat u dat ook weet als u op pensioendatum geen hypotheek meer heeft.

U moet het gevoel hebben hoe het precies zit. De kans is groot dat deze situatie veranderd in de loop van de tijd. In uw pensioendocumenten staat ook het nabestaandenpensioen vermeld. Het geld wat naar uw nabestaande gaat op het moment van overlijden. Alles wat u via de werkgever krijgt hoeft u niet meer zelf te regelen.

Raadpleeg hypotheekadviseur Ede bij verhuizing 

Uw financi√ęle situatie is vaak tijdelijk. Gaat u uw huis verkopen neem dan contact met ons op. Vaak willen doorstromers een groter huis omdat hun werk en priv√©situatie is gewijzigd.¬†Hoe zit het met uw huidige nabestaandenpensioen van de werkgever? Marktwaarde van de nieuwe woning?¬† Zo maar even om wat te roepen.¬†Het is ons bekend dat een gemiddelde starter in Ede ongeveer 4,5 jaar in zijn eerste huis woont. In deze 4,5 jaar kan veel veranderd zijn. Bel met ons¬†voor vragen over financi√ęle zaken.

Een hypotheek samen met vrienden

Een stel vrienden die samen een huis willen kopen regelen wij ook. U moet wel weten met wie u koopt. U gaat kosten maken in de hypotheek en als u dit voor slechts enkele jaren wil is dit een slechte oplossing.

Een huis kopen met vrienden is alleen interessant indien u voor een langere tijd koopt. Let op dat bij het verlaten van de woning de hypotheek niet meer aftrekbaar is. Het is logisch dat als u met vrienden koopt allen 100% eigenaar bent en allen onder één dak moet wonen in Ede.

Belastingteruggave

Als Financieel hypothecair adviseur Ede zijnde wijzen wij u er op dat veel kosten die u heeft gemaakt i.v.m. de aankoop van uw woning aftrekbaar zijn.

Hypotheekproces en de te verwachten werkzaamheden

Hoe verloopt een hypotheekproces in Ede nadat wij de inventarisatie en het advies hebben gegeven?

Aanvraag hypotheek Ede

Het is van belang dat u geen financi√ęle verplichtingen aan gaat gedurende het hypotheekproces. Ook is het belangrijk dat u de drie maanden daarvoor geen verplichtingen bent aangegaan.

Tevens vallen hieronder mobiele abonnementen en roodstand mogelijkheden activeren. De hypotheekaanvraag wordt verstuurd en vervolgens binnen 48 uur kan u het volgende verwachten.

Akkoord hypotheek of aanvullende vragen

Of wij ontvangen een akkoord voor de hypotheek zonder eigen geld in Ede of ontvangen vragen n.a.v. aangeleverde documenten. Ook kan het zijn dat er iets in de BKR staat wat wij net gemist hebben.
U hoort van ons hoe te handelen. Het is beter nu eerst de BKR documenten online op te vragen.

Indien aanvullende vragen

Indien er aanvullende vragen zijn dan dient dit dezelfde dag opgelost te zijn of uiterlijk de dag er na. Vervolgens kan het 48 uur duren tot dat er een finaal akkoord of een afwijzing komt.

Vervolg hypotheekproces na akkoord hypotheek Ede

Nadat het finaal akkoord binnen is zijn de werkzaamheden  voor u en ons als hypotheekadviseur Ede nog niet voorbij. Lees goed onderstaande informatie.

Mail omtrent overlijdensrisicoverzekering

U ontvangt vrij snel na het finaal akkoord van de hypotheek een e-mail met een vragenlijst voor de overlijdensrisico verzekering. Deze verzekering wordt dusdanig passend gemaakt zodat de nabestaande de hypotheek kan betalen.

Vragenlijst dient dezelfde dag digitaal ingevuld te worden zodat deze snel verwerkt kan worden. Vanaf 2018 is een verzekering niet meer verplicht echter meestal wel van belang om betalingsproblemen eventueel te voorkomen.

Bankgarantie activeren per mail

De bankgarantie moet gesteld worden zoals is overeengekomen in de koopakte. U ontvangt wederom een mail waarin u gevraagd wordt om akkoord te gaan met de bankgarantie, ook wel waarborgsom genoemd.

Koopt u samen dan ontvangt uw partner ook deze mail. Beiden moeten hun goedkeuring geven zodat de bankgarantie geactiveerd kan worden. In sommige gevallen regelen wij de bankgarantie via de bank indien dit daar goedkoper is.

Vragen van notaris

Het laatste onderdeel wat u moet regelen is het invullen van de vragenlijst van de notaris. Meestal stuurt de notaris per mail een bericht. U ontvangt tevens een week voor de overdracht de nota.
Heeft u eigen geld nodig voor de hypotheek in Ede dan dient u dat direct over te maken.

Pas op met betalingsverplichtingen en uw kredietwaardigheid

Het gebeurd elk jaar weer dat klanten in de periode van de aanvraag tot aan de notaris bewust of onbewust verplichtingen aan gaan. Stel dat u een akkoord van de bank heeft en de hypotheek past precies?

Er is dus geen ruimte meer voor andere financi√ęle verplichtingen. Dat betekend dat als u uw telefoonabonnement verlengt dat uw kredietwaardigheid in gevaar komt.¬†De bank zal geen geld naar de notaris overmaken. en uw hypotheek loopt dan gevaar.
Heeft u hier vragen over dan  bel ons gerust.

Contact voor hypothecair advies in de regio Ede

Kan u ook wel wat hulp gebruiken bij de aankoop en hypotheek van uw eerste woning? Wilt u ook een bezuiniging op uw eigen geld en direct weten of u een bod kan uitbrengen onder voorbehoud van financiering? Neem snel contact op met de goedkoopste hypotheekadviseur in Ede. Wij doen veel aanvragen per dag. Het kan zijn dat wij uw hypotheekaanvraag moeten verplaatsen. U hoort dit uiteraard vooraf.

Call Now Button